Helemaal Hygge in KOPENHAGEN

Denemarken is het meest gelukkige land ter wereld. De sleutel tot het geluk ligt in ‘hygge’, de Deense manier van leven. Denen focussen zich op de dingen die er echt toe doen zoals qualitytime met vrienden en familie en samen genieten van de kleine geneugten in het leven. Zowel buitenshuis als thuis: cocoonen 2.0. De Deense hoofdstad heeft heel wat van die gezelligheid om van te genieten – ook deze zomer.

Cultuur & Kids: 8 musea voor jouw mini-Magritte

Kinderen & kunst, een absolute no-go? Niet wanneer je naar 1 van de culturele trekpleisters uit dit lijstje afzakt. Deze 8 musea zetten hun meest kindvriendelijke beentje voor en zijn daarom de ideale bestemming voor een leuke dag met het gezin.

Ken jij “the little five” al?

Wie op reis gaat naar het Afrikaanse Tanzania of Namibië, probeert vaak de beroemde Big Five te spotten: leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel. Maar wist je dat er ook een Little Five (ook wel de Small Five) bestaat? Hun namen komen - in tegenstelling tot hun gestalte - overeen met die van hun grote broers. Ga je op pad met een getrainde gids of beschik je zelf over een paar arendsogen, dan moet je ze zekerweten kunnen spotten…

Origineel logeren: 10x slapen onder de sterren

Méga hip en super gezellig: slapen in een koepel onder de sterren. Deze futuristische iglo’s van glas duiken over de hele wereld op. Van Mexico tot Finland over Mauritius naar Sydney: in deze 10 ‘bubbels’ dommel je in slaap met zicht op een fantastische skyline of adembenemende natuur. Romantiek ten top, quoi?

Genieten op de Seychellen

Een ultieme honeymoon-bestemming en de perfecte plek om te gaan island-hoppen, dat zijn de Seychellen. Elk eiland heeft z’n eigen karakter en cachet en deze 3 mogen zeker niet op je lijstje ontbreken…

European Commission: Online Dispute Resolution