ZUID-AFRIKA – Meer dan een safari superpower

Het land van Mandela, de Tafelberg, heerlijke wijn en gastronomie, the big five, de opnames van het laatste seizoen “De Mol” en bovenal een tweede thuis voor heel wat Belgen. Zuid-Afrika is zonder twijfel een land met veel troeven…

Op ontdekking in de balzaal van Europa: Wenen

In Wenen ga je terug in de tijd. De stad en zijn omgeving staan bekend om hun befaamde componisten en klassieke muziek. Maar ook op vlak van kunst ontdek je hier prachtige werken. Wist je dat Wenen de geboortestad is van de beroemde schilder Gustav Klimt? Om nog maar te zwijgen over de adembenemend mooie barokke architectuur die de stad siert. De stad ontdekken doe je met een fiaker: een paardenkoets die je langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad brengt.

De 10 leukste steden om Nieuwjaar te vieren

Nog een maand en het is weer zover: Nieuwjaar! En hoe kan je het jaar nu beter inzetten, dan met een reis naar het buitenland? Zo begint 2018 zeker goed! Ga jij binnenkort vuurwerk kijken met de Big Ben op de achtergrond, of feest je liever heel de nacht door in Berlijn? 

De mooiste bestemmingen om de kerstdagen door te brengen

Kerstmis komt alweer wat dichterbij. Wat kijken wij toch alweer uit naar al die gezellige lichtjes en kaarsjes die 's avonds de huizen en straten verlichten, en de sfeervolle kerstmuziek die door de radio klinkt. Maar wat Kerstmis nóg leuker zou maken, is de mogelijkheid om dit te kunnen vieren op een totaal andere plaats! En waar vier je nu beter Kerstmis dan in Kopenhagen? Of in New York City? Of Praag? Of in ... Er zijn te veel schitterende bestemmingen om de kerstdagen door te brengen! Of te weinig 'Kerstmissen', dat kan ook. 

Op rondreis langs de hoogtepunten van Jordanië

Jordanië is een prachtig land gelegen in het Midden-Oosten. Je vindt er schitterende wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de eeuwenoude stad Petra en voor een wondermooie natuur is er de Wadi Rum woestijn. De bevolking van Jordanië is ontzettend gastvrij waardoor het land al snel aanvoelt als een tweede thuis. Ben je dus op zoek naar natuur, cultuur en avontuur in je reis, dan is Jordanië de perfecte bestemming! 

European Commission: Online Dispute Resolution