Off to... Miami!

Miami, wie heeft er nu nog niet van gehoord? Miami is als het ware een tropisch paradijs dat écht voor iedereen iets te bieden heeft. Het nachtleven, de winkelmogelijkheden, de stranden, het Art Deco district, ... Ontdek samen met ons de mooiste plekken van de stad! 

Op ontdekking in Florence

Een stad vol romantiek: daarvoor moet je naar Florence. Als je aan Florence denkt, zie je waarschijnlijk meteen het beeld van die prachtige beroemde kathedraal voor je, maar dat is bijlange na niet alles dat Florence te bieden heeft. In deze stad is de Renaissancestijl geboren en je vindt er dan ook tal van schitterende musea en indrukwekkende gebouwen die de stad een sprookjesachtige uitstraling geven. Wij zochten uit wat je echt niet mag overslaan tijdens een citytrip naar deze geweldige stad!  

De 20 meest unieke hotels ter wereld

Ben je klaar voor een onvergetelijke vakantie? Dan zijn dit dé hotels voor jou! Deze hotels zijn net iets anders dan de rest waardoor ze een unieke vakantie garanderen, want op hoeveel plaatsen kan je nu eenmaal ontbijten met een giraf aan tafel of dineren onder zee? Of wat dacht je dan van een overnachting 400m boven de grond? In deze 20 hotels is het allemaal mogelijk! 

Eindeloos genieten in Fiji

Op de eilanden van Fiji beleef je een vakantie als nergens anders, want wat Fiji zo bijzonder maakt, is dat er eigenlijk bijzonder weinig te bezoeken valt. Er bevinden zich geen spectaculaire gebouwen of interessante musea. Wat kan je hier dan wel doen? Het antwoord is simpel: eindeloos genieten op parelwitte stranden zonder je ook maar een moment zorgen te hoeven maken.

15 wonderlijke natuurfenomenen

Onze aarde heeft nog altijd tal van geheimen voor ons en daar zijn veel van deze natuurlijke bezienswaardigheden het ultieme bewijs van. En ook al mogen wetenschappers er nog niet uit zijn hoe vele van deze wonderen zijn ontstaan, dan is er toch nog één ander ding dat we wel zeker weten: de wereld herbergt veel te veel prachtige natuurfenomenen om thuis te blijven zitten! 

European Commission: Online Dispute Resolution