De 10 mooiste boomhuthotels ter wereld

Glamping, het is een steeds populairder wordend fenomeen. Je kampeert op een uiterst luxueuze manier ergens in de natuur en je hebt beschikking over alle voorzieningen zoals een jacuzzi, kingsizebed, een prachtig ligbad,... Deze hotels gaan echter nóg een stapje 'hoger' en hebben van hun kamers schitterende boomhutten gemaakt, inclusief infinity pool en een droomuitzicht!    

Let’s go to São Paulo!

São Paulo. Voor veel doorgewinterde reisfanaten is de stad vooral een korte tussenstop om naar een andere bestemming te vliegen, maar eigenlijk heeft deze Braziliaanse hotspot veel meer te bieden dan alleen maar een luchthaven. Benieuwd? Ontdek dan samen met ons de culturele, culinaire en haute couture vibes van het exotische São Paulo!

Mauritius, een kleurrijk eiland waar het beter leven is!

65 km lang, 45 km breed, 330 kilometer beschermde kust door een natuurlijke grens van koraal en een schitterende turquoise lagune: Mauritius is een paradijs gelegen in het zuidwesten van de Indische Oceaan, op ongeveer 2.000 km van de westkust van Afrika en op 900 km van Madagascar. Maar de Mauritiaanse kusten zijn zonder twijfel de omweg waard, het eiland verstopt namelijk nog heel wat meer verborgen schatten…

Vlieg met ons mee naar Bali!

Witte stranden, idyllische tempels, romantische hotels en zonovergoten wilde natuur, wat wil een mens nog meer? Bali is een Indonesisch eiland en behoort tot één van de mooiste eilanden ter wereld. Van compleet relaxen tot flinke trektochten en zelfs golfsurfen, in Bali ga je je niet vervelen! En … guess what? Wij hebben goed nieuws: we bieden namelijk een shocking offer naar deze paradijselijke plek! Ontdek vliegensvlug wat er allemaal is inbegrepen...

Genieten & ontdekken! Ga mee op een adembenemende 5-daagse riviercruise

Geen enkele reis kan de ontspannende waarde van een riviercruise overstijgen. En als je ook nog eens aan wal gaat om de meeste authentieke hotspots van Frankrijk, Zwitserland én Duitsland te ontdekken, stap je regelrecht in het avontuur. Om je alvast helemaal warm te maken, een overzicht van onze reis:

European Commission: Online Dispute Resolution