Reizen als een local? Kies voor een huurauto!

Op reis ga je toch voor de authentieke ervaring? Rondreizen en ervaren hoe het echte leven ter plekke is, de couleur locale proeven en je horizon verruimen. Niet altijd evident. Zonder eigen vervoer ben je immers vaak aangewezen op openbaar vervoer, vaste groepsexcursies of peperdure taxi’s. De oplossing? Een huurwagen natuurlijk! Wij geven je alvast een aantal goede redenen om te kiezen voor een huurauto.

The land down under – de mooiste regio’s in Australië

Australië is in oppervlakte zo’n 250x groter dan België. Dat je er heel wat verschillende interessante regio’s terugvindt, kan dus geen verrassing zijn. Van de ‘Outback’ naar het ‘Red Centre’, het ruige binnenland met woestijnen, steenformaties en bushvlaktes… Dit zijn de mooiste regio’s van Australië en hun meest bijzondere highlights!

Op huwelijksreis... Waarheen in welke periode?

Een huwelijksreis is uniek. Het is voor velen een luxevakantie in een romantisch resort waarbij zwemmen in een kristalheldere blauwe oceaan of relaxen op een parelwit strand onmisbaar is. Voor anderen hoort het dan weer een actieve vakantie te zijn. Eén ding is zeker: deze reis moet perfect zijn!

Op zomervakantie in de Algarve

De Algarvestreek is bij uitstek één van de bekendste gebieden van Portugal. De bijzondere landschappen waar steile rotsformaties afwisselen met schitterende stranden aan azuurblauw water zijn stuk voor stuk adembenemend. Wat zijn nu echt dé highlights van deze streek? Je komt het in deze blog te weten…

5 redenen waarom reizen goed voor je is

We weten allemaal dat een goede nachtrust, sporten en gevarieerde voeding goed voor je is. Maar wist je ook dat reizen een essentieel onderdeel is van je gezondheid en geluk? De spanning van een nieuwe omgeving, het contact met anderen, de activiteiten die op reis worden ondernomen… Dit draagt allemaal bij aan je zelfzekerheid en creativiteit, terwijl je stress daalt. Reizen geeft je een boost, zoveel is zeker!

European Commission: Online Dispute Resolution