Reizen die je een keer in je leven gemaakt moet hebben

Iedereen heeft toch wel stiekem zo een lijstje met allerlei dingen die hij eens gedaan wil hebben, niet? Daar staan vast wel enkele prachtige reizen op ook, en als dat niet het geval is dan zal daar snel verandering in komen met al deze reizen die je echt eens een keer gemaakt moet hebben! 

De gezelligste skigebieden voor gezinnen

Stilaan is de winter weer in aantocht, en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een wintersportvakantie! Met het hele gezin op skivakantie kan best wel eens een uitdaging zijn, want er is zoveel waar je rekening mee moet houden. Om jou al heel wat zoekwerk te besparen, zochten wij alvast uit wat de gezelligste skigebieden voor gezinnen zijn! 

Skiën in het wintersportparadijs van Noord-Amerika

In Noord-Amerika vind je enkele van de allermooiste skipistes met de beste sneeuw ter wereld. Je kan er heliskiën, op skisafari gaan, aan 'tree skiing' doen, ... De mogelijkheden zijn eindeloos! Het is daarom de perfecte wintersportbestemming als je eens buiten Europa op skivakantie wilt gaan. 

Op reis in het zonnige Oman

Kan je wel wat zon gebruiken? Dan is Oman jouw ideale vakantiebestemming. Met een gemiddelde van 3500 uren zon per jaar, prachtige oases en ruwe woestijnachtige landschappen is het één van de mooiste bestemmingen ter wereld om te overwinteren. En de ontzettend gastvrije bevolking maakt het er alleen maar beter op. De kans is zelfs groot dat je bij de Omani thuis zal worden uitgenodigd om iets te drinken tijdens je reis! Kortom: het prachtige Oman is betoverend mooi. 

Op ontdekking in het middeleeuwse Tallinn

In de hoofdstad van Estland smelten moderne snufjes naadloos samen met middeleeuwse gebouwen. Maar niet alleen de middeleeuwen komen duidelijk terug tot leven in deze stad, ook de Russische invloeden uit de tijd dat Estland tot de Sovjet-Unie behoorde maken van de stad één uniek geheel. Je zal al snel merken dat er zich twee compleet andere delen in de stad bevinden, namelijk het oude, ommuurde stadscentrum en de moderne stad daarbuiten.

European Commission: Online Dispute Resolution