Waarom Malta het Hollywood van Europa genoemd wordt

Een rijk verleden, dramatische kliflandschappen, turquoise water en een groot Unesco openluchtmuseum. Niet verrassend dat Hollywood vaak teruggrijpt naar Malta voor het maken van zijn films. Door de Maltese geschiedenis van ridders en piraten hebben de Maltese eilanden een ongekende culturele rijkdom aan prachtige architectuur. Een decor waar verschillende regisseurs met veel plezier gebruik van maakten. Wij pikten er een aantal voor je uit…

Het land dat blijft verbazen - Thailand voor “repeaters”

Thailand behoort momenteel tot de top 10 van meest bezochte landen ter wereld. Zo’n 35 miljoen reizigers per jaar bezoeken deze bestemming. Met ruim 100.000 Belgen tussen die 35 miljoen, is Thailand uitgegroeid tot de n°1 Aziatische bestemmingen voor Belgen. Thailand is super gevarieerd, daarom blijft het ook voor bezoekers die er al eerder waren een fantastisch land waar je nieuwe schatten kan blijven ontdekken.

Reizen als een local? Kies voor een huurauto!

Op reis ga je toch voor de authentieke ervaring? Rondreizen en ervaren hoe het echte leven ter plekke is, de couleur locale proeven en je horizon verruimen. Niet altijd evident. Zonder eigen vervoer ben je immers vaak aangewezen op openbaar vervoer, vaste groepsexcursies of peperdure taxi’s. De oplossing? Een huurwagen natuurlijk! Wij geven je alvast een aantal goede redenen om te kiezen voor een huurauto.

The land down under – de mooiste regio’s in Australië

Australië is in oppervlakte zo’n 250x groter dan België. Dat je er heel wat verschillende interessante regio’s terugvindt, kan dus geen verrassing zijn. Van de ‘Outback’ naar het ‘Red Centre’, het ruige binnenland met woestijnen, steenformaties en bushvlaktes… Dit zijn de mooiste regio’s van Australië en hun meest bijzondere highlights!

Op huwelijksreis... Waarheen in welke periode?

Een huwelijksreis is uniek. Het is voor velen een luxevakantie in een romantisch resort waarbij zwemmen in een kristalheldere blauwe oceaan of relaxen op een parelwit strand onmisbaar is. Voor anderen hoort het dan weer een actieve vakantie te zijn. Eén ding is zeker: deze reis moet perfect zijn!

European Commission: Online Dispute Resolution