De trendbestemmingen van 2019

Ook dit jaar zette Lonely Planet z'n tips voor 2019 weer op een rij. Ze kondigden hun top 4 aan qua landen, steden en regio's om te bezoeken. Wij highlighten onze favorieten uit hun lijst en nemen je vandaag mee op ontdekkingsreis.

De gezelligste skigebieden voor gezinnen

De winter is weer hier, en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een wintersportvakantie! Met het hele gezin op skivakantie kan best wel eens een uitdaging zijn, want er is zoveel waar je rekening mee moet houden. Om jou al heel wat zoekwerk te besparen, zochten wij alvast uit wat de gezelligste skigebieden voor gezinnen zijn! 

De 10 leukste steden om Nieuwjaar te vieren

Nog eventjes en het is weer zover: Nieuwjaar! En hoe kan je het jaar nu beter inzetten, dan met een reis naar het buitenland? Zo begint 2019 zeker goed! Ga jij binnenkort vuurwerk kijken met de Big Ben op de achtergrond, of feest je liever heel de nacht door in Berlijn? 

Welcome to Miami!

Kleinschalige art-deco-hotels in een kleurrijk straatbeeld, het beroemde South Beach met z’n brede witte zandstrand en het bruisende nachtleven. Miami is een klein stukje tropisch paradijs waar elke reiziger aan z’n trekken komt. Als start- en eindpunt van heel wat cruises in het Caraïbisch gebied, is deze stad de ideale uitbreiding bij je reis op zee.

Kanchanaburi : de ideale 3-daagse na een citytrip Bangkok

Heel wat toeristen reizen in 1 dag op en af naar Kanchanaburi om er enkel de bekende “bridge on the river Kwai” te bekijken. Zonde, want er is veel meer te zien en te doen in deze regio. Ideaal dus om je citytrip Bangkok met enkele dagen te verlengen.

European Commission: Online Dispute Resolution