Op zomervakantie in de Algarve

De Algarvestreek is bij uitstek één van de bekendste gebieden van Portugal. De bijzondere landschappen waar steile rotsformaties afwisselen met schitterende stranden aan azuurblauw water zijn stuk voor stuk adembenemend. Wat zijn nu echt dé highlights van deze streek? Je komt het in deze blog te weten…

5 redenen waarom reizen goed voor je is

We weten allemaal dat een goede nachtrust, sporten en gevarieerde voeding goed voor je is. Maar wist je ook dat reizen een essentieel onderdeel is van je gezondheid en geluk? De spanning van een nieuwe omgeving, het contact met anderen, de activiteiten die op reis worden ondernomen… Dit draagt allemaal bij aan je zelfzekerheid en creativiteit, terwijl je stress daalt. Reizen geeft je een boost, zoveel is zeker!

De trendbestemmingen van 2019

Ook dit jaar zette Lonely Planet z'n tips voor 2019 weer op een rij. Ze kondigden hun top 4 aan qua landen, steden en regio's om te bezoeken. Wij highlighten onze favorieten uit hun lijst en nemen je vandaag mee op ontdekkingsreis.

De gezelligste skigebieden voor gezinnen

De winter is weer hier, en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een wintersportvakantie! Met het hele gezin op skivakantie kan best wel eens een uitdaging zijn, want er is zoveel waar je rekening mee moet houden. Om jou al heel wat zoekwerk te besparen, zochten wij alvast uit wat de gezelligste skigebieden voor gezinnen zijn! 

De 10 leukste steden om Nieuwjaar te vieren

Nog eventjes en het is weer zover: Nieuwjaar! En hoe kan je het jaar nu beter inzetten, dan met een reis naar het buitenland? Zo begint 2019 zeker goed! Ga jij binnenkort vuurwerk kijken met de Big Ben op de achtergrond, of feest je liever heel de nacht door in Berlijn? 

European Commission: Online Dispute Resolution