Welcome to Miami!

Kleinschalige art-deco-hotels in een kleurrijk straatbeeld, het beroemde South Beach met z’n brede witte zandstrand en het bruisende nachtleven. Miami is een klein stukje tropisch paradijs waar elke reiziger aan z’n trekken komt. Als start- en eindpunt van heel wat cruises in het Caraïbisch gebied, is deze stad de ideale uitbreiding bij je reis op zee.

Kanchanaburi : de ideale 3-daagse na een citytrip Bangkok

Heel wat toeristen reizen in 1 dag op en af naar Kanchanaburi om er enkel de bekende “bridge on the river Kwai” te bekijken. Zonde, want er is veel meer te zien en te doen in deze regio. Ideaal dus om je citytrip Bangkok met enkele dagen te verlengen.

Op rondreis door Thailand – Islandhopping

Thailand telt honderden eilanden en stranden. Sommigen heel levendig, met een druk nachtleven en beruchte uitgaansscene, anderen tellen maar één of twee hotels aan een paradijselijk strand, meer niet. Allebei heeft het wel iets. Hoe maak je dan de juiste keuze? Heel simpel: ga eilandhoppen en proef van de unieke sfeer die elk eiland te bieden heeft.

Op citytrip in bruisend Bangkok

Bangkok is een stad die vaak als stop-over dient op een reis richting het oosten. Het staat daardoor bekend als de poort naar Zuid-Oost Azië, maar de hoofdstad van Thailand is ook een bruisend centrum waar je dagen in kan ronddwalen zonder twee keer hetzelfde gezien te hebben. In een verblijf van 5 dagen en 4 nachten kan je perfect de hoogtepunten zien en die aanvullen met heel wat leuke extra’s. Ben je nog op zoek naar de beste logies, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste activiteiten? Zoek niet verder, wij zetten ze allemaal op een rijtje voor jou in dit overzicht…

European Commission: Online Dispute Resolution