Expeditiecruises naar ongerepte wildernissen

Beleving, ontdekking, unieke ervaringen en pure emotie. Expeditiecruises wagen zich in streken waar andere schepen noodgedwongen rechtsomkeer maken. En meren aan op de mooiste, meest ongerepte plaatsen. Geen casino, geen Broadway entertainment shows, wel rubberboten aan boord om adembenemende fauna en flora van dichtbij te bewonderen ...

Yeah Man! Jamaica op z’n best

Wanneer je Jamaica zegt, denken vele mensen direct aan zon, zee, strand, een geweldige zonsondergang en Bob Marley. Jamaica is veel meer dan dat! Het is een uitgestrekt groen gebied, bestaande uit heel wat verschillende soorten planten, bergruggen, mooie dalen met lange rivieren en watervallen. Daartussen liggen kleine dorpjes met kleurrijke lokale markten.

De DOMINICAANSE REPUBLIEK, waar koloniale geschiedenis & ongerepte natuur elkaar ontmoeten

Wie denkt aan de Dominicaanse Republiek, denkt aan heerlijk zonnebaden ... Maar achter de witte stranden met fantastische resorts, schuilen de schatten van het hinterland. Cultuurliefhebbers op zoek naar het rijke koloniale verleden treden in de voetsporen van Christoffel Columbus. Liever op ecotoerisme? De ruwe bergketens, canyons en lagunes van dit eiland dompelen je onder in zijn ongerepte natuur. En in de charmante boetiekhotels kom je ’s avonds tot rust.

6 Redenen waarom jij nu naar St. Maarten moet!

In 2017 trof orkaan Irma St. Maarten. Ondertussen is het eiland opgeruimd, heropgebouwd en is men er weer klaar voor het toerisme. Wie echt mee wil werken aan de opbouw van het eiland gaat er op vakantie, en dat is zeker geen straf! 37 parelwitte stranden, een heerlijk klimaat, genoeg om te zien en te beleven en als kers op de taart het Franse gedeelte met een geheel eigen charme. Wat wenst een mens nog meer?

European Commission: Online Dispute Resolution