Yeah Man! Jamaica op z’n best

Wanneer je Jamaica zegt, denken vele mensen direct aan zon, zee, strand, een geweldige zonsondergang en Bob Marley. Jamaica is veel meer dan dat! Het is een uitgestrekt groen gebied, bestaande uit heel wat verschillende soorten planten, bergruggen, mooie dalen met lange rivieren en watervallen. Daartussen liggen kleine dorpjes met kleurrijke lokale markten.

De DOMINICAANSE REPUBLIEK, waar koloniale geschiedenis & ongerepte natuur elkaar ontmoeten

Wie denkt aan de Dominicaanse Republiek, denkt aan heerlijk zonnebaden ... Maar achter de witte stranden met fantastische resorts, schuilen de schatten van het hinterland. Cultuurliefhebbers op zoek naar het rijke koloniale verleden treden in de voetsporen van Christoffel Columbus. Liever op ecotoerisme? De ruwe bergketens, canyons en lagunes van dit eiland dompelen je onder in zijn ongerepte natuur. En in de charmante boetiekhotels kom je ’s avonds tot rust.

6 Redenen waarom jij nu naar St. Maarten moet!

In 2017 trof orkaan Irma St. Maarten. Ondertussen is het eiland opgeruimd, heropgebouwd en is men er weer klaar voor het toerisme. Wie echt mee wil werken aan de opbouw van het eiland gaat er op vakantie, en dat is zeker geen straf! 37 parelwitte stranden, een heerlijk klimaat, genoeg om te zien en te beleven en als kers op de taart het Franse gedeelte met een geheel eigen charme. Wat wenst een mens nog meer?

GUADELOUPE voor beginners

In het hart van de Caraïben vind je een eiland in de vorm van een vlinder. Dit is Guadeloupe. De twee vleugels van het vlinder-vormige eiland worden gescheiden door de Salty River en buiten de twee hoofdeilanden om zijn er nog talloze kleinere eilandjes waar je (voornamelijk in de natuur) op verkenning kan gaan. Reis met ons mee en ontdek Guadeloupe…

Waarom SIENA niet mag ontbreken op je volgende Italië rondreis

Altijd al eens op de set van een James Bond film willen rondhangen? Siena is het decor van de openingsscène van Quantum of Solace. De smalle straatjes, rode daken en het mooie Il Campo waren voor de makers een zeer aantrekkelijke setting om een spectaculaire achtervolging te laten plaatsvinden. Terecht! Siena is een topper, dat wisten wij wel al langer. Een authentieke omgeving, gezellige sfeer en – wat wil je anders in Italië – heerlijk eten. Ontdek hier wat je bij jouw stadsbezoek zeker niet mag missen…

European Commission: Online Dispute Resolution