Dave Rymen

Beste reisvrienden, Reizen is van alle tijden. Maar boeiend om te zien is hoe de perceptie tegenover reizen evolueert door de jaren heen. Vroeger was op reis gaan een vrij uitzonderlijk gegeven en werd het bestempeld als een luxe product. Meer en meer zien we nu dat door de alsmaar drukker wordende wereld, de nood om er even tussenuit te knijpen, groter is dan ooit tevoren. Iedereen heeft wel even een moment nodig om te onthaasten of om de batterijen even weer op te laden. Daarom is de invulling van deze tijd enorm belangrijk en daarom nemen we alle tijd om u op onze persoonlijke wijze te gidsen naar de ideale vakantie. Door een persoonlijk gesprek bij uw thuis of bij ons op kantoor, maken wij een a la carte uitgewerkt voorstel dat volledig past binnen uw eigen voorkeuren en budget. Doordat wij veel tijd steken in het regelen van alle details, garanderen wij u een complete reisbeleving en een zorgeloze maar welverdiende vakantie! U kunt bij ons een afspraak maken, bij uw thuis of bij ons op kantoor. Dit kan zowel overdag als 's avonds of tijdens het weekend. U merkt het, service staat bij ons centraal. Maar vergis u niet, dit betekent niet dat Travel Experts duurder is dan een klassiek reisbureau! Door onze lage kostenstructuur en breed wereldwijd netwerk kunnen we u zeer voordelige tarieven aanbieden. Onze Travel Experts service krijgt u er gratis bij. Ondanks we alle bestemmingen en type reizen aanbieden, is Kroatië onze specifieke specialisatie. Bezoek voor meer info onze website op www.kroatie-vakanties.be

Meer informatie

Klantervaringen

Lennert en ik zijn 2 weken op visvakantie geweest naar Denemarken. Bedankt om alles perfect te regelen. In totaal 18 kg gefileerde platvis en kabeljauw gevangen. Met Travel experts hebben we zeker en vast al niet achter het net gevist!

Lennert en Stef, Vosselaar

Wij kunnen alleen maar uitgesproken positief zijn over onze ervaring met Dave Rymen van Travel Experts!!!!

Zeer persoonlijke service, steeds bereikbaar voor kleine of grote vragen, alles op maat en zoals gewenst, veel moeite gedaan om onze vakantie tiptop te regelen met de beste vluchturen, de leukste uitstappen tegen een verminderd tarief. Bovendien kregen we de tickets persoonlijk afgeleverd en nog wat interessante extra aanvullende informatie!!

Dankuwel.

Niels en Jill, Vosselaar

Chris, Carol, Laurence en ikzelf zijn naar Kopenhagen geweest voor een citytrip van 5 dagen. Zeer positieve ervaring met Dave Rymen van Travel Experts. Persoonlijke service en Dave staat altijd paraat en zoekt alles op.Geeft ook aanvullende informatie. Echt aan te raden!!!

Afra , Pulle

Onze reis naar Tenerife was fantastisch! Maar het meest tevreden ben ik nog van de persoonlijke en perfecte service die we van jou krijgen Dave! Dank daarvoor!

Desloovere, Pulderbos

European Commission: Online Dispute Resolution