Sofie Gooris

Beste reiziger, Ik ben Sofie Gooris, uw travel expert voor de regio Vlaams-Brabant (Hageland) Reeds van in mijn kinderjaren hebben de reiskriebels me volledig in hun macht. Vervolgens ben ik me steeds verder gaan ontwikkelen en ontplooien in deze boeiende sector. Ik behaalde een masteropleiding in toerisme en heb ondertussen al jaren ervaring als reisconsulente in een reiskantoor.

Plus d'info

A propos de Sofie Gooris

De droom om als zelfstandige reisagente te werken, bleek voor de komst van Travel Experts redelijk onhaalbaar, maar door het schitterende concept dat Travel Experts heeft opgericht werd mijn droom alsnog werkelijkheid.

Ik kan nu mijn kennis met jullie delen en ervoor zorgen dat jullie de nodige persoonlijke aandacht en service krijgen die jullie verdienen en de droomvakantie van A tot Z wordt uitgewerkt naar eigen wensen/voorkeuren… Het is essentieel om een open communicatie te voeren en voldoende informatie te verkrijgen van jullie als klant, om vervolgens een passend voorstel te kunnen geven!

Via Travel Experts bied ik u de volgende mogelijkheden;

Mijn visie; ik pas me aan, aan jullie vrije momenten. Hierdoor werk ik hoofdzakelijk ‘op afspraak’ die kan plaatsvinden in uw eigen leefomgeving of op mijn kantoor. Op deze manier kan mijn volledige aandacht gaan naar het uitwerken van uw vakantieplannen/huwelijksreis/zakenreis/…. Dus gedaan met parkeerproblemen, lange wachtrijen, openingsuren of files.

Het aanbod; ik kan u een zeer ruim aanbod van touroperators aanbieden, die uiterst betrouwbaar en professioneel werken! Enkele toppers in het aanbod zijn, Exclusive Destinations, Rainbow, Anders dan Anders, Caractère, Imagine, … alsook Jetair en Thomas Cook.

Mijn doelgroep;
Huwelijksreizen – familiereizen – zakenreizen / incentives
“Reizen op maat”

Mijn troeven;
- Uw reisplannen worden verwezenlijkt op afspraak
- Noodnummer 24/24 bereikbaar en beschikbaar
- persoonlijk contact met jouw reisconsulente
- ik werk uw vakantieplannen op maat uit
- deskundig reisadvies en professionele begeleiding op een steenworp van uw eigen woonplaats

Voor al uw vakantieplannen, contacteer mij!

Travel Expert Sofie, uw persoonlijke reisconsulente

“Together we discover the world”

European Commission: Online Dispute Resolution