Miriam Van Noten

Uw droom, mijn passie! Bent u ook gebeten door die leuke reiskriebels? Dan wil ik graag uw reisadviseur zijn doorheen deze mooie wereld. Of u nu op zoek bent naar dat éne mooie stukje ongerepte natuur... Of die uitmuntende cultuur wenst op te snuiven in één van de zovele steden... Of geniet u liever ten volle van uw cocktail aan het zwembad... ... ik zal ervoor zorgen dat u snel zal genieten in UW paradijs!

Meer informatie

Neem contact op

Wat uw vakantiewensen ook zijn, ik ben er om u te helpen. U kunt contact met mij opnemen via onderstaande mogelijkheden:

GSM
0495 23 68 39
E-mail
Facebook
Volg mij voor updates
Google+
Volg mij voor updates

Openingsuren

  Voormiddag Namiddag Avond
Maandag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Dinsdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Woensdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Donderdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Vrijdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Zaterdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Zondag Op afspraak Op afspraak Op afspraak

Bericht

European Commission: Online Dispute Resolution