Nathalie De Cock

Na 12 jaar ervaring in vakantie- en zakenreizen heb ik besloten mij aan te sluiten als zelfstandig reisagent bij Travel Experts. Reizen is een passie, een vakantie in mekaar puzzelen is voor mij ook een reis! Flexibel werken in eigen streek biedt me de mogelijkheid om ook mijn tweede hobby; nl dansen volop te ontwikkelen. Daarom ben ik een nieuwe onderneming gestart met de naam Travel & Dance waarin ik mijn beide passies 100 % kan combineren.

Meer informatie

Neem contact op

Wat uw vakantiewensen ook zijn, ik ben er om u te helpen. U kunt contact met mij opnemen via onderstaande mogelijkheden:

Tel
055 60 87 75
GSM
0497 88 58 23
E-mail
Adres
Bronstraat 19
9700 Mater (Oudenaarde)

Openingsuren

  Voormiddag Namiddag Avond
Maandag Op afspraak Op afspraak Gesloten
Dinsdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Woensdag Op afspraak Gesloten Gesloten
Donderdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Vrijdag Op afspraak Gesloten Op afspraak
Zaterdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Zondag Op afspraak Op afspraak Op afspraak

Bericht

European Commission: Online Dispute Resolution