Raf Van Rompuy

Travel Expert Werchter, Vlaams Brabant en Hageland “The World is a book and those who do not travel read only one page”, St. Augustine Van harte welkom op mijn webstek, Reizen is een passie en voor mij is dat al vanop jonge leeftijd begonnen. Op toeristisch vlak heb ik al verschillende watertjes doorzwommen. Verschillende jaren ervaring als cabinepersoneel op korte en lange afstand bij British Airways, medewerker in een reiskantoor en nadien kantoorhoofd, gevolgd door het organiseren van Bedrijfsincentives bij Thomas Cook België.

Meer informatie

Neem contact op

Wat uw vakantiewensen ook zijn, ik ben er om u te helpen. U kunt contact met mij opnemen via onderstaande mogelijkheden:

GSM
0477 33 84 49
E-mail
Adres
Provinciebaan 138A2
3118 Werchter
Facebook
Volg mij voor updates

Openingsuren

  Voormiddag Namiddag Avond
Maandag Gesloten Gesloten Gesloten
Dinsdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Woensdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Donderdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Vrijdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Zaterdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak

Bericht

European Commission: Online Dispute Resolution