Verre reizen bestaan niet meer

Veel vakantiebestemmingen zijn tegenwoordig makkelijk bereikbaar waardoor de wereld stilaan de afmetingen van een dorp krijgt.

Frankrijk, Spanje en Turkije zijn nog steeds de top 3 van meest door Belgen bezochte vakantiebestemmingen. Wie Europa verlaat geeft de voorkeur aan de Verenigde Staten, Canada en de Caraïben maar ook de andere kant van de wereldbol wordt druk bezocht met meer dan 120.000 Belgische vakanties per jaar in Azië en Oceanië.

Professioneel advies omtrent waarheen, wanneer en hoe is dan ook meer dan welkom!

Wij trachten u op een overzichtelijke manier wegwijs te maken in de verschillende reismogelijkheden. Hieronder vindt u verschillende rubrieken waarin gedetailleerde informatie staat omtrent bestemmingen en soorten reizen.

Uiteraard kan een Travel Expert u van nóg meer tekst en uitleg voorzien.

Landen, bestemmingen en hotels ontwikkelen zich vandaag heel snel - in de positieve maar jammer genoeg soms ook in de negatieve zin! - en het is heel belangrijk om constant over actuele informatie te beschikken. Die wordt in ons Travel Experts netwerk voortdurend onderling uitgewisseld zodat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de reiswereld.

Vakantie boeken via Travel Experts

Onze reistips gaan van korte trips dicht bij huis tot exotische bestemmingen, van avontuurlijke reizen, duikreizen, huwelijksreizen, kindvriendelijke vakanties en cruises tot skivakanties en nog veel meer.

Ook voor aparte reisonderdelen als vliegtickets, hotels, huurwagens of enkel een reisverzekering kan u bij ons terecht.

Wij boeken uw vakantie in samenwerking met binnen- en buitenlandse partners om u steeds de beste prijs/kwaliteit verhouding te kunnen garanderen.

Enkele merken : Jetair, Thomas Cook, Uniclam, Exclusive Destinations, Club Med, 7 Plus, Anders Dan Anders, Transeurope, Travelworld en nog vele andere.

Wij werken uw vakantie tot in de puntjes uit en steeds met de glimlach, met oog voor kwaliteit en service. Maar opgelet : eens u van de service van een Travel Expert heeft geproefd is er geen weg terug!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution