Bent u op zoek naar een combinatie van zon, zee,cultuur en gastronomie? Dan is Barcelona de ideale stad voor een citytrip! Maak kennis met de wereld van de wereldberoemde kunstenaars zoals Miró en Picasso. Een bezoek aan Gaudí’s verbazingwekkende Sagrada Família is een absolute must! Of maak kennis met het Park Güell, waar u even tot rust kan komen op de wondermooie banken met mozaïeksteentjes.

Wilt u ook graag een dagje relaxen? Geen probleem! Ontspan volledig op het strand aan de Middellandse Zee, of geniet van de heerlijke gerechtjes in een van de vele authentieke tapasbars.

Trendy en bruisend ... Easy living, hip én happening: er gebeurt van alles. Continu staan nieuwe projecten op stapel. De sfeer is niet Spaans, maar hartverwarmend Catalaans. Cultuur snuiven en de prachtige, bizarre architectuur van de geniale architect Gaudí bewonderen. Topklasse design en schitterende winkels ontdekken, ‘s namiddags naar het strand of het betoverende Park Guëll en ‘s avonds flaneren op de Ramblas, Rioja drinken en u onderdompelen in het zinderende nachtleven! 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution