LIGGING
Prestige ligging aan de Passeig de Gracia in de wijk Eixample met heel wat mogelijkheden qua bars en restaurants in de buurt.

SLAPEN
De kamers met grote ramen zijn ingericht in natuurlijke en warme kleuren voor een sereen effect. Het meubilair, het exclusieve design, de harmonische lijnen, de nobele materialen en de moderne toetsen creëren een esthetisch interieur. De zijn voorzien van airconditioning, satelliet-tv en een minibar. Tevens beschikt het hotel over een eigen badkamer met een haardroger, een badjas en slippers. Sommige badkamers hebben een hydromassagebad. U heeft de keuze uit een standaard, superior of deluxekamer.

TAFELEN
Dineren in Casa Fuster is een waar plezier. Het Galaxo restaurant is een favoriet eetadresje van vele locals. Mediterrane keuken met verse seizoengebonden producten, vergezeld van excellente wijnen. Daarnaast beschikt het hotel over een jazzbar en een chill-out bar op het dak.

ONTSPANNEN
Het terras Blue View by Bombay Saphire biedt een prachtig uitzicht op Barcelona. Er is een bubbelbad, sauna, fitnesscentrum, een buitenzwembad en een bar tijdens de zomermaanden.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution