Maak kennis met de culturele stad Berlijn! De stad biedt voor elk wat wils; of u een liefhebber bent van kunst en cultuur, van winkelen of van natuur… Berlijn biedt verrassend veel voor zowel jong en oud. De Brandenburger Tor, de Berlijnse Dom, Slot Charlottenburg, en de Rijksdag zijn absolute toppers voor cultuurfanaten, maar dit is natuurlijk een kleine selectie van de vele historische gebouwen en bezienswaardigheden die u hier kunt vinden. Ook een bezoek aan een van de 170 verschillende musea mag zeker niet ontbreken. Op het Museuminsel kunt u een groot aantal interessante musea vinden.

Verder is Berlijn ook de ideale bestemming om te winkelen. Bezoek bijvoorbeeld het KaDeWe, het tweede grootste winkelwarenhuis van Europa, of maak een wandeling om de Kurfürstendamm, een bruisende boulevard met tal van gezellige restaurants en boetieks. In de buurt van de Hackescher Markt en de Oranienburger Strasse komt u terecht in een heel andere sfeer. Hier vindt u tal van kleine winkeltjes, cafeetjes, restaurantjes en foodstores.

Indien u even wilt ontspannen van de drukte, kunt u terecht in een van de verschillende parken, tuinen en bossen. Berlijn is niets voor niets een van de groenste hoofdsteden ter wereld. Het meest populaire park is de Tiergarten met een oppervlakte van 210 hectare.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution