LIGGING
Het hotel is gelegen tegenover Zoologische Garten, de dierentuin van Berlijn. In de directe omgeving ligt het Gedächtniskirche en het winkelparadijs KaDeWe. Op 5 minuten wandelen bereikt u het treinstation Bahnhof Zoo, van hieruit kunt u makkelijk alle delen van Berlijn bereiken.

SLAPEN
Het Palace Hotel Berlin beschikt over 282 comfortabele kamers die voorzien zijn van geluiddichte muren. Verder zijn alle kamers voorzien van gratis WiFi, telefoon, televisie, radio, kluisje, minibar, badjas, koffie- en theefaciliteiten en airconditioning.

TAFELEN
Er wordt dagelijks een ontbijt verzorgd in het Bon Dia-restaurant. Verder beschikt het hotel over een uitstekend à-la-carterestaurant dat creatieve gerechten serveert en bovendien beschikt over een Michelin-ster en 17 Gault Millau-punten. Na het avondmaal kunt u ontspannen in de Lobby Lounge van het hotel, een café met een bar.

ONTSPANNEN
Het hotel is voorzien van een volledig gerenoveerde fitnessruimte met personal trainers. Tevens beschikt het hotel over een wellnesscentrum van 800 m² dat uitgerust is met een overdekt zwembad, sauna, zonnebank en verschillende massagemogelijkheden. Ook biedt het hotel de mogelijkheid aan om fietsen te huren.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution