LIGGING
Het hotel is gelegen in een vroegere haven die vandaag de dag getransformeerd is in een hippe wijk, grenzend aan een winkelcentrum. Via een voetgangersbrug kunt u het hotel bereiken. Verder is het centraal station, de bastions van Christianshavn en de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad makkelijk te bereiken.

SLAPEN
Alle 325 kamers van het Copenhagen Island Hotel zijn voorzien van een badkamer met bad, haardroger, minibar, telefoon, satelliettelevisie, gratis WiFi, airconditioning en een zithoek. Alle kamers hebben bovendien een uitzicht op de haven of de stad.

TAFELEN
Er wordt dagelijks een Deens ontbijtbuffet geserveerd. In het panoramisch restaurant 'The Harbour' heeft u de keuze uit verschillende internationale gerechten waar de nadruk vooral ligt op heerlijke verse visgerechten. Na het diner kunt u ontspannen met een drankje in de gezellige bar met zicht op de haven.

ONTSPANNEN
U kunt gebruik maken van de fitness met panoramisch zicht en de sauna waar u volledig tot rust kan komen. Ook biedt het hotel de mogelijkheid aan om fietsen te huren, waardoor u perfect de mogelijkheid heeft om de omgeving te verkennen.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution