'Old favourites’ als Harrods en Big Ben moeten tegenwoordig de aandacht delen met hypermoderne projecten. Bij elk bezoek ontdekt u in de skyline een opvallend gloednieuw gebouw. Londen heeft altijd al de trends bepaald. Establishment versus extravagantie. Eeuwenoude pubs versus hotspots met celebrity chefs. In de 'capital of cool' doet u uw shopping in stijl (mis de Christmas shopping niet). Geniet van een ‘afternoon tea’ en woon ‘s avonds een musical bij.

Londen heeft zowel op gastronomisch, cultureel, architecturaal, historisch en zelfs op sportief vlak enorm veel te bieden. De Tower of London, de historische nederzetting van Greenwich, Kew Gardens en de site bestaande uit Westminster Palace, Westminster Abbey en Saint Margaret’s Church, die elk op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, zijn werkelijke toppers voor cultuurfanaten!

Als smeltkroes van meer dan 100 verschillende nationaliteiten biedt de stad op gastronomisch vlak voor elk wat wils. Geniet van traditionele gerechten zoals de ‘fish and chips’ en ‘pie and mash’ in de pubs , of laat uzelf culinair verwennen met sublieme gerechten in één van de 42 sterrenzaken. Uiteraard kunt u ook uitstekende Indische, Pakistaanse, Chinese, Vietnamese, Japanse restaurants vinden. Heeft u zin in een typische Engelse Afternoon Tea? Breng dan zeker een bezoekje aan een van de wereldberoemde zaken zoals The Berkely, The Ritz, The Waldorf en The Metropolitan.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution