LIGGING
The Savoy is gelegen in het hartje van Londen, op slechts 5 minuten lopen van Covent Garden. Verder heeft het hotel een topcentrale ligging op The Strand, al eeuwenlang een van de belangrijke aders van Londen.

SLAPEN
Alle kamers zijn zeer elegant en uitnodigend, ’een home away from home’, met eerbied voor de Britse traditie. De accenten liggen telkens anders: Edwardiaans, art deco, Italiaans design, enzovoort. superior of Deluxe kamers naar keuze.

TAFELEN
The Thames Foyer is het kloppende hart van het hotel en serveert snacks en traditionele afternoon teas. In het River Restaurant proeft u een moderne Franse keuken in een elegant art deco-interieur met zicht op de Theems. The Savoy Grill heropende onder het management van Gordon Ramsay. Voor de klassieke Britse keuken kan u terecht in Simpson’s in the Strand op een paar passen van het hotel.

ONTSPANNEN
De klassieke cocktails die worden geserveerd in de gerenoveerde American Bar zijn legendarisch. Beaufort Bar met een fijne selectie champagnes. Savoy Tea boetiek (thee, gebak, accessoires, …). Fitnessruimte.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution