Op zoek naar een bruisende wereldstad? Dan is New York zeker en vast de geschikte stad! In New York is er namelijk enorm veel te zien en te beleven, vandaar dat deze stad ook wel the city that never sleeps wordt genoemd. Doordat de stad zo groot is, is het moeilijk om alle bezienswaardigheden en andere toeristische trekpleisters in één keer te bezichtigen. Maar natuurlijk zijn er topbezienswaardigheden die u zeker moet gezien hebben, waaronder het Empire State Building, Brooklyn Bridge, Central Park, High Line Park, het Vrijheidsbeeld, … Deze toppers zijn absoluut een bezoekje waard tijdens uw reis.

Manhattan is het meest bezochte stadsdeel van de stad, hier vindt u ook de meest populaire trekpleisters. Maar natuurlijk beschikt New York over nog 4 andere wijken die zeker de moeite waard zijn; Queens, Brooklyn, The Bronx en Staten Island hebben ook heel wat schitterende plekjes om te ontdekken.

Gaat uw voorkeur eerder uit naar kunst en cultuur? Dan zult u zich zeker en vast niet vervelen in deze stad. Bezoek bijvoorbeeld het Metropolitan Museum of Art, het MoMA of het beroemde Guggenheim Museum, stuk voor stuk zijn het toppers voor kunstliefhebbers!

Maak tijdens uw citytrip zeker een dagje vrij om te gaan shoppen! In de Big Apple zijn er zowel grote warenhuizen te vinden, zoals Macy’s en Bloomingdale’s, als kleinere shops met de nieuwste gadgets en vintage kledij. Ook Times Square is een echte walhalla voor shopliefhebbers. Kom na een druk dagje winkelen volledig tot rust in één van de vele restaurants; vrijwel elke wereldkeuken is er vertegenwoordigd. Wat is er bovendien heerlijker dan de dag af te sluiten met een cocktail op een van de vele roofbars?

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution