Parijs: hoofdstad van La douce France en van de liefde. Stad van Chanel, Piaf en Molière. Stad van kunstenaars, van de cancan, van glitter en champagne, van de onvergetelijke nachten. Stad van kleine, sympathieke ‘restaurants de quartier’. Stad van de Eiffeltoren, Montmartre en de Sacré-Coeur, Notre-Dame, het Grand Louvre, de Champs-Elysées, het Musée d’Orsay, La Défense en La Villette - het Parijs van de toekomst -, en de romantische Marais...

Bent u een cultuurfanaat, natuurliefhebber of eerder een romantische ziel? Dan heeft Parijs heel wat in petto voor u. Parijs biedt voor elk wat wils! Laat u volledig meeslepen in de romantiek van deze wereldstad. Of trek er eens een dagje op uit met uw kinderen naar Disneyland. Ook beschikt de stad over verschillende groene parken waar natuurliefhebbers kunnen ontspannen. Bovendien kunt u ook heel wat winkels vinden, het shoppingparadijs is natuurlijk Galeries Lafayette, maar ook Au Printemps is zeer populair. Om de dag goed af te sluiten kunnen feestgangers zich vermaken in een van de discotheken.

Ook gastronomen kunnen zichzelf culinair laten verwennen in deze stad. Drink bijvoorbeeld un petit café op een terrasje en ga 's avonds heerlijk dineren in één van de 8000 restaurants, deze variëren van brasseries met een gewoon basismenu tot chique restaurants met een uitgebreide, dure menukaart. Keuze genoeg!

Parijs is één groot feest voor de zinnen, in alle seizoenen ! Suivez le guide...

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution