LIGGING
Dit hotel is gelegen in de bekende rue du Faubourg Saint-Honoré, hotspot van mode en kunst. Vlakbij de Champs-Elysées, de Place de la Concorde en de Avenue Montaigne.

SLAPEN
Het hotel beschikt over 188 kamers en suites met een 18de-eeuwse inrichting. De gravures, schilderijen en spiegels zijn originele stukken. Kopieën zijn niet toegelaten in de Bristol. De eigenaars zijn kunstverzamelaars. U heeft de keuze uit Superior, Deluxe of Prestige kamers en junior suites.

TAFELEN
In het restaurant Epicure creëert chef Eric Frechon, 3 Michelinsterren, elke dag een overvloedige, inventieve keuken. 114 Faubourg is de luxebrasserie van de Bristol. Le Jardin Français is een chique, kosmopolitische en typisch Parijse ontmoetingsplaats op elk uur van de dag.

ONTSPANNEN
Le Bar du Bristol, ’s avonds de nieuwe place to be in Parijs. Cocktails en afternoon teas in Le Jardin Français. Op bepaalde zaterdagen organiseert Le Bristol Paris zijn vermaarde ’Thés à la Mode’, die in het teken van mode en gastronomie staan. Kom volledig tot rust in de Spa Le Bristol by La Prairie, een relaxerend spaconcept.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution