Praag wordt beschouwd als één van de mooiste steden van Europa. Het historische centrum werd dan ook niets voor niets geplaatst op de Wereldgoederflijst van Unesco. Het astronomisch uurwerk op het Oudestadsplein en de bekende Karelsbrug zijn een van de belangrijkste bezienswaardigheden van deze oude stad, maar ook het Nationaal Museum is absoluut een bezoekje waard. Architectuurliefhebbers zullen niet genoeg krijgen van de vele gebouwen in verschillende bouwstijlen, waaronder gotiek, barok, renaissance, art nouveau en modernisme.

Praag bruist 24 uur per dag. Na een drukke dag kunt u even uitrusten in een gezellig restaurant of in een van de vele bars. In het café van de Nová Scéna is NoNa en in wijnbar Bokovka zult u heel wat kunstenaars treffen, maar ook de grootste club van Centraal-Europa, Karlovy Lazne, is absoluut een aanrader voor feestgangers.

Ook liefhebbers van shoppen zullen zich zeker en vast niet vervelen in deze stad. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het moderne winkelcentrum Palladium, of wandel door de boulevard Parizská met tal van luxueuze boetieks. Ook de smalle straatjes van Staré Mesto en in Malá Strana aan de voet van de burcht mag u zeker niet vergeten.

Het grote aanbod aan gebouwen, bezienswaardigheden, typische gerechten en gezellige straatjes zorgen er onder meer voor dat Praag de ideale stad is voor uw citytrip!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution