Rome is meer dan ooit één van de toppers bij de citytrips. Rome is niet alleen een stad van pausen, maar ook van keizers en vooral van intens leven: bella (mooi) en eterna (eeuwig). Historische bezienswaardigheden zijn in overvloed aanwezig in deze levendige stad. Enkele toppers zijn het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon uit de Romeinse periode en de Trevifontein.

Het Vaticaan is absoluut een must see tijdens uw citytrip naar Rome! Ontdek het wereldberoemde Sint-Pietersplein en bezoek de Sint-Pietersbasiliek, de meest schitterende basiliek van niet alleen Rome, maar van heel de wereld! Ook de verschillende Vaticaanse musea zijn zeker een bezoekje waard! Ontdek de Sixtijnse kapel met de schitterende fresco’s van Michelangelo.

Neem tijdens uw citytrip ook zeker de tijd om van de lokale smaken te genieten; sublieme Italiaanse ijsjes, een heerlijke cappuccino of espresso en uitstekende Chianti wijnen! In de avond geniet u van ’s werelds beste verse pizza’s en pastagerechten. Indien u graag wil dineren tussen de locals, is een bezoek naar de wijk Trastevere of naar Piazza Venezia zeker een aanrader!

In Rome kunt u terecht voor onder meer de architectuur, cultuur en het heerlijke eten en drinken. Kortom, deze stad biedt voor elk wat wils! ‘Non basta una vita’ (één leven is niet genoeg)!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution