LIGGING
Centraal gelegen tussen de vermaarde Spaanse Trappen en de Piazza del Popolo. De belangrijke bezienswaardigheden en de designershops van de Via Condotti bevinden zich op wandelafstand. Het Vaticaan ligt op 20 minuten en ook de Piazza Navona en de Trevi-fontein zijn vlot bereikbaar.

SLAPEN
Het hotel beschikt over comfortabele 122 kamers, waarvan 33 suites. De kamers zijn aangekleed in gedempte, lichte tinten. U heeft de keuze uit Classic kamers, ruimere Executive kamers of nog ruimere Deluxe kamers. Elke kamer is voorzien van airconditioning, een minibar en een satelliet-tv.

TAFELEN
Het restaurant Le Jardin de Russie heeft een illustere chef, Fulvio Pierangelini, die instaat voor sublieme traditionele gerechten uit Rome, maar ook internationale gerechten. In de zomer kan u buiten in de tuin eten. De Stravinskij Bar serveert lunch en in de avond kunt u genieten van allerlei cocktails.

ONTSPANNEN
Het hotel is voorzien van een cosy lobby en bar. Verder kunt u ontspannen in het wellness-centrum dat onder meer beschikt over een sauna, Turks stoombad, een zoutwaterbad en een hydromassage. Bovendien kunt u genieten van tal van massages en schoonheidsbehandelingen.

De schilderachtige tuin is een heerlijke ’Secret Garden’, zo genoemd vanwege zijn verborgen ligging achter het hotel. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution