LIGGING
De ideale locatie om de stad te verkennen, tussen de Via Veneto en de Piazza di Spagna, omgeven door parken en op wandelafstand van de winkelstraten Via Condotti, Via Borgognona en Via Frattina.

SLAPEN
De 121 kamers stralen pure elegantie uit, elk met individueel karakter. De geselecteerde kleuren en stoffen, de mooie tapijten, het Italiaans meubilair, de schilderijen en het porselein creëren intimiteit en harmonie. De meeste kamers bieden een adembenemend uitzicht over Rome. U heeft de keuze uit Superior of Deluxe kamers.

TAFELEN
Het elegante restaurant La Terrazza dell’ Eden op de 6de verdieping biedt een adembenemend uitzicht op de stad en een innovatieve keuken met mediterrane gerechten en de beste wijnen. Il Giardino dell’Eden serveert in de zomer een selectie zuiderse gerechten en cocktails, terwijl u geniet van de zonsondergang. 

ONTSPANNEN
Het hotel beschikt over een smaakvolle, uitnodigende lobby en een stijlvolle lounge. In de bar La Terrazza, dat een fantastisch panorama biedt, kunt u genieten van drankje. Ook kunt u gebruik maken van de fitnessruimte in het hotel.

Via Veneto is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in zowel winkelen, eten als bezienswaardigheden.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution