Van het vroege voorjaar tot het late najaar bieden wij u een zeer divers aanbod van luxe cruises binnen Europa.

In de maanden april, mei en juni zijn met name de Franse en Italiaanse Riviera zeer geliefde routes. Het aangename klimaat, de bloeiende natuur en fascinerende bestemmingen bieden vooral de natuur- en cultuurliefhebbers een unieke ervaring.

Combineert u dit met de uitstekende service en kwaliteit van uw cruiseschip, dan staat niets uw droomvakantie meer in de weg.

Vanaf eind juni en in de maanden juli en augustus worden ook de noordelijke bestemmingen veelvuldig bezocht. Steden als Tallinn, St. Petersburg, Stockholm, Oslo en het gezellige Noorse stadje Bergen komen veelvuldig op de diverse routes aan bod. Maar ook unieke ervaringen als Spitsbergen, IJsland en Groenland zijn dan na een lange periode van ijs weer voor cruiseschepen toegankelijk.

Tevens is er in juli en augustus een uitgebreid aanbod voor gezinnen met kinderen. De reizen over de Middellandse Zee doen de populaire bestemmingen als Ibiza, Mallorca, Kreta en Rhodos aan. De grote moderne schepen bieden uiteraard speciale faciliteiten en kinderclubs voor kinderen van 4 tot 17 jaar.

Van september tot half november blijft de Middellandse Zee populair.
Het klimaat is nog heerlijk en door de afnemende warmte is het ook aangenaam om steden als Venetië, Rome, Istanbul en Athene te bezoeken.

Ook de Adriatische Zee met bestemmingen als Split, Dubrovnik en Kotor worden steeds bekender en vaker aangedaan. De natuur, cultuur en achitectuur die u hier vindt zullen u absoluut aangenaam verrassen.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution