FACILITEITEN
De MS BREMEN kenmerkt zich door de informele en persoonlijke sfeer. In de Panorama Lounge kunt u deelnemen aan één van de vele lezingen die door de experts gegeven worden. In het restaurant kunt u genieten van de smaakvolle gerechten tijdens ontbijt, lunch en diner. Bij mooi weer kunt u zelfs buiten op het Lido Deck ontbijten en genieten van het indrukwekkende uitzicht. The Club biedt u de mogelijkheid om te ontbijten of te lunchen, aan het einde van de dag kunt u genieten van een drankje en muziek.
Verder zijn er wifi, internet, een fitnessruimte, sauna en verwarmbaar zwembad aan boord.

HUTTEN EN SUITES
Buitenhut (cat. 2 -5) ca. 18 m2: panoramaraam, apart zitje, bureau, televisie met dvd-speler, radio, telefoon, minibar, kluisje, badkamer met douche en toilet.

Buitenhut met balkon (cat. 6) ca. 18 m2 + balkon 5 m2: naast de faciliteiten van de voorgaande buitenhut, beschikken de hutten op dek 6 over een balkon met zitje.

Suite (cat. 7) ca. 24 m2 + balkon 6 m2: naast de faciliteiten van de voorgaande hutten, zijn de suites ruimer qua afmeting en beschikken zij tevens over een zithoekje en badkamer met ligbad.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution