FACILITEITEN
In Restaurant Dieter Müller kunt u uw smaakpapillen laten verwennen met de verfijnde gerechten van deze meester-kok. In Restaurant Venezia wordt de mediterrane keuken geserveerd. Daarnaast kunt u in Restaurant Europa terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Verspreid over het schip zijn er meerdere sfeervolle bars. In Havana Bar waant u zich in Cuba waar u ‘s avonds kunt genieten van sigaren van topkwaliteit en diverse likeuren. Wilt u in de avond genieten van de buitenlucht? Dan kunt u buiten in de Poolbar of de Sansibar een drankje nemen. Het zwembad en de whirlpool worden bij een lagere temperatuur overdekt door de magrodome.

In het fitnesscentrum worden verschillende programma’s aangeboden. Wilt u een liever persoonlijke trainer? Dit behoort ook tot de vele mogelijkheden. In de Ocean Spa kunt u lekker ontspannen in één van de sauna’s of gebruik maken van het uitgebreide aanbod van behandelingen. Daarnaast kunt u golflessen nemen met behulp van de golfsimulator en golfleraar.

SUITES
Suite (cat. 1-3) ca. 27 m2: luxe en ruime suite met groot panoramaraam, zithoek, bureau, televisiesysteem, minibar, walk-in closet en badkamer met bad en douche. In alle hutten en suites is wifi beschikbaar.

Veranda Suite (cat. 4-7) ca. 27 m2 + balkon 5 m2: gelijk aan Suite maar met een balkon met zitje.

Spa Suite (cat. 10) ca. 27 m2 + balkon 5 m2: deze suites met een warme uitstraling zijn in Aziatische sfeer ingericht. Kosteloos heeft u de keuze uit diverse wellnessdrankjes van het speciale spa-menu, een ruim aanbod van behandelingen in de Ocean Spa of comfortabel in uw eigen suite.

Penthouse Deluxe Suite (cat.8) ca. 45 m2 met balkon: deze ruime suites bieden u aparte woon- en slaapkamer.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution