De MS HANSEATIC is één van de twee schepen van Hapag Lloyd Cruises die de hoogste ijsklasse heeft. Dit wil zeggen dat het schip ook in dicht ijs kan varen. Door de afmeting van het schip kunnen er bijzondere bestemmingen aangedaan worden. Het kleine schip biedt ruimte aan 184 passagiers en 122 bemanningsleden. Uw hut of suite is ruim en smaakvol ingericht.

FACILITEITEN
De informele sfeer vindt u terug op het gehele schip. Voor ontbijt, lunch en diner kunt naar het Marco Polo Restaurant. Hier worden verfijnde gerechten geserveerd. ‘s Avonds kunt u in de Poolbar of in de Observation Lounge genieten van een drankje.
Daarnaast heeft het schip een verwarmd zwembad, whirlpool en sauna. Tevens is er een fitnessruimte aan boord.

In de Darwin Hall worden lezingen gehouden die aansluiten op de route en de bestemmingen. U kunt onder begeleiding van een van de experts met de zodiac op excursie.

SUITES
Categorie 4 (Marco Polo Deck) ca. 22 m2:
panoramaraam, apart zitje, bureau, interactief televisiesysteem, minibar, walk-in closet en badkamer met bad en aparte douche.
In alle hutten en suites is Wi-Fi beschikbaar.

Categorie 3, 5 (Explorer Deck) ca. 22 m2: deze hutten zijn in 2011 geheel gerenoveerd en bieden u een luxe, moderne en warme uitstraling. Als extra beschikken zij over een kluisje.

Categorie 6 (Bridge Deck) ca. 22 m2: als extra kunt u gebruikmaken van de 24-uur butler service.

Suite (Bridge Deck) ca. 44 m2: deze ruime suites bieden u ruime zithoek met prachtig uitzicht op de natuur buiten. 24-uur butlerservice is uiteraard inbegrepen en in de badkamer heeft u de beschikking over een apart bad en douche.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution