FACILITEITEN
Het schip beschikt over zeer veel faciliteiten, voor zowel jong als oud. U kunt gebruik maken van twee zwembaden, vier jacuzzi’s, een uitgebreid fitness centrum, sauna, stoombad, solarium, thalassotherapie, aerobics en yoga en een beautysalon (voor een aantal van deze faciliteiten dient te worden bijbetaald). Verder vindt u aan boord een minigolfterrein, een tennisveld, een discotheek, bibliotheek, kaartkamer, theater, bioscoop, een internet café, shoppingmogelijkheden en diverse bars en lounges. Verder is er een aparte sushi bar, een wijnbar met proeverij en een rokerslounge. Kinderen kunnen zich uitleven in de speelruimte Jungle Adventure met een eigen zwembad en virtual reality spelletjes, terwijl tieners zich kunnen vermaken in de Teen’s Club.

Ga joggen op een speciale baan, neem een verjongend Turks bad, dineer in het Chinese restaurant Shanghai, relax in de Savannah Bar met zijn exotische dierenprints, of geniet van de hollywoodglamour in de chique Zaffiro Bar. Beproef uw geluk in het Palm Beach Casino, leef u uit in de disco of beleef een show in het Covent Garden Theatre, met een programma vol muzikale shows. Amusement is zeker en vast gegarandeerd!

HUTTEN EN SUITES
Binnenkajuit
Enkele bedden die tot een dubbel bed kunnen worden omgevormd (op verzoek), met uitzondering van kajuiten voor mindervalide personen. De hut is voorzien van een grote kleerkast, badkamer met douche, televisie, telefoon, internetverbinding (tegen betaling), minibar, kluis en airconditioning. Oppervlakte van +/- 13 m².

Kajuit zeezicht
Enkele bedden die tot een dubbel bed kunnen worden omgevormd (op verzoek), met uitzondering van kajuiten voor mindervalide personen. De hut is voorzien van een grote kleerkast, badkamer met douche, televisie, telefoon, internetverbinding (tegen betaling), minibar, kluis en airconditioning. Oppervlakte van +/- 16 m². Sommige kajuiten op het Arpa Dek hebben een beperkt zicht.

Balkonkajuit
Enkele bedden die tot een dubbel bed kunnen worden omgevormd (op verzoek), met uitzondering van kajuiten voor mindervalide personen. De hut is voorzien van een grote kleerkast, badkamer met douche, televisie, telefoon, internetverbinding (tegen betaling), minibar, kluis en airconditioning. Oppervlakte van +/- 18 m² tot 22 m².

Balkonsuite
Dubbel bed dat tot twee enkele bedden kan worden omgevormd (op verzoek). De hut is voorzien van een grote kleerkast, badkamer met douche, televisie, telefoon, internetverbinding (tegen betaling), minibar, kluis en airconditioning. Oppervlakte van +/- 31 m².

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution