FACILITEITEN
Aan boordt kunt u genieten van een subliem gerecht in één van de 4 restaurants of in één van de 2 specialiteitenrestaurants. In het Galaxy restaurant met open keuken kunt u de hele dag door heerlijk dineren, alvorens de ruimte omgetoverd wordt tot een panoramische disco met dansmuziek tot in de late uurtjes. Verder is het schip voorzien van 21 bars, een casino, 4 zwembaden waaronder een ‘Infinity’ pool, 12 whirlpools, een bowlingbaan, een sportcentrum met sportvelden, een fitnesscentrum en de MSC Aurea Spa. Een exclusief kenmerk van de MSC Preziosa, is net als een aantal andere schepen, de MSC Yacht Club. Indien u verblijft in één van de 69 exclusieve MSC Yacht Club suites, profiteert u van een privé bar, een solarium, hydromassage baden en een spectaculair uitzicht op zee door de glazen wanden. Een butler service biedt hulp bij inchecken, bagage en uitpakken.

Bewonder de schoonheid van de speciale natuurlijke materialen die door licht en kleur een zuiderse sfeer uitstralen. Zo zijn er aan boord een echte stenen piazza en spectaculaire Swarovski trappen.

Voor de kinderen is het dolle pret met allerlei waterspelletjes in het waterpretpark van Doremi. Ook zullen de kinderen zich zeker kunnen vermaken op de langste waterglijbaan op zee, de Vertigo.

HUTTEN EN SUITES
Het schip beschikt over zowel een binnenkajuit, kajuit met zeezicht, als een balkonkajuit. Die elk voorzien zijn van een grote kledingkast, badkamer met douche, televisie, telefoon, internetverbinding (tegen betaling), minibar, kluis en airconditioning.

Aurea Suite met gesloten panoramisch venster of met balkon.
Alle bedden kunnen zowel enkel als tweepersoonszijn (op verzoek). Deze zijn voorzien van een grote kledingkast, badkamer met douche, televisie, telefoon, internetverbinding (tegen betaling), minibar, kluis en airconditioning.

MSC Yacht Club Deluxe Suite
Alle bedden kunnen zowel enkel als tweepersoonszijn (op verzoek). Deze zijn voorzien van een grote kledingkast, badkamer met douche, televisie, telefoon, internetverbinding (tegen betaling), minibar, kluis en airconditioning. Oppervlakte ongeveer 26 tot 32 m² met balkon.

Super Family kajuiten
Super Family kajuiten bestaan uit twee communicerende kajuiten, met twee badkamers en 2 balkons. Dit type kajuit biedt comfortabel plaats aan een maximum van 6 personen.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution