• Freestyle Cruising

  • Geen strikte kledingadviezen

  • Entertainment

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft het moderne cruisen zo’n beetje uitgevonden. Hiermee doorbrak de Amerikaanse rederij als eerste het concept van het traditionele cruisen. In 1966 was deze rederij de eerste die wekelijks plezierreizen organiseerde vanuit Miami naar de zonnige Caribbean. En ruim veertig jaar later behoort NCL nog steeds tot de vernieuwers van de cruiseindustrie.

Zo introduceerden ze het Freestyle Cruising concept op hun twaalf varende resorts. Vrij in alles wat u zich aan boord kunt voorstellen, maar vooral merkbaar tijdens de maaltijden: eten wanneer, waar en met wie u maar wilt in een informele sfeer. Met meer dan tien restaurants aan boord heeft u een ruime keuze om te dineren waar u maar wilt. Er gelden geen strikte kledingadviezen zodat u uw smoking of avondjurk thuis kunt laten. Kortom, u kunt doen en laten wat ú wilt, het is tenslotte uw vakantie.

Behalve aan de maaltijden besteden zij eveneens veel aandacht aan de service aan boord. Er worden extra bemanningsleden ingezet om een nog betere service te garanderen. Momenteel is er ongeveer één bemanningslid per hut. Alle schepen zijn ruim en modern uitgerust. De meeste nieuwe schepen bezitten daarnaast enkele spectaculaire nieuwigheden, zoals bowlingbanen met daaromheen diverse bars en lounges. Veel cruise-liefhebbers voelen zich thuis op de schepen van NCL en dat is wat deze rederij belangrijk vindt.

Ook voor gezinnen met kinderen is er voldoende vertier, met onder andere de Kid’s Crew faciliteiten. Dit is een uitdagend programma van peuter tot tiener. Er is een groot scala aan activiteiten en workshops, van salsales tot wijnproeverij, het is er allemaal!

Entertainment is ook ruimschoots aanwezig, van zingen in een van de karaoke-bars tot dansen in de vroege ochtend. Deze rederij biedt een brede waaier aan mogelijkheden: live muziek, Broadway shows, comedy, karaoke, disco, casino of romantische wandelingen in de avond op het dek; ze laten de keuze aan u!

Wanneer u even op zoek bent naar een rustige plek dan is die door de doordachte indeling van de dekken altijd wel te vinden. Ook heerlijk relaxen kunt u in de Spa. Door de verschillende behandelingen, thalassobaden en hot tubs kunt u hier helemaal ontspannen.

Het afwisselende vaarschema, de ongedwongen sfeer en de goede prijs/kwaliteitverhouding maken deze rederij dan ook geschikt voor een hele grote doelgroep. Op de jongste vloot ter wereld zult u zich geen minuut vervelen. Freestyle Cruising verovert de wereld!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution