FACILITEITEN
Aan boord vindt u een groot aanbod faciliteiten. U heeft de keuze uit maar liefst 21 restaurants en roomservice. Eén van de hoofdrestaurant bied een diversiteit aan heerlijke gerechten. Daarnaast kunt u in een van de specialiteitenrestaurants ‘s avonds uw smaakpapillen laten verwennen. In de Spiegel Tent is er dagelijks een dinershow.

In de 11 aangename bars en lounges wordt u een ruime keuze uit alcoholische en non alcoholische dranken aangeboden. Bijzonder is de Svedka Ice Bar, bij een temperatuur van min 8 graden kunt genieten van een glas Wodka.

Verder vindt u o.a. aan boord diverse zwembaden, een waterpark, klimmuur, bowlingbanen en een ruim aanbod van dag- en avondentertainment. Op de NCL Epic wordt er opgetreden door de Blue Man Group. Een hilarische show met een mix van muziek, comedy, lichtshows, verf en veel talent.

HUTTEN EN SUITES
Buitenhut met balkon (cat. BA) ca. 20 m2 incl. balkon: apart zitje, interactief televisiesysteem, koelkastje, kluisje, badkamer met douche en haardroger. Balkon met zitje.

Minisuite (cat. MB) ca. 23 m2 incl. balkon: gelijk aan de Buitenhut met balkon, maar ruimer.

Family Courtyard Villa (cat. S4) ca. 47 m2 incl. balkon: naast de faciliteiten van de voorgaande categorieën twee aparte slaapkamers, twee badkamers (één met bad en aparte douche), woonkamer met eetgedeelte en butler- en conciërgeservice. Daarnaast heeft u toegang tot de courtyard met zwembad, jacuzzi’s en privézonnedek.

Courtyard Penthouse (cat. S5) ca. 30 m2 incl. balkon: naast de faciliteiten van de buitenhut met balkon een rond queensizebed, butler- en conciërgeservice. Daarnaast heeft u toegang tot de courtyard met zwembad, jacuzzi’s en privézonnedek.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution