FACILITEITEN
Aan boord vindt u een groot aanbod aan faciliteiten. Er zijn twaalf verschillende restaurants waar u uit kunt kiezen. Van de heerlijke menu’s in het hoofdrestaurant tot de specialiteitenrestaurants waar de gerechten met veel zorg worden bereid.

Naast de talloze restaurants zijn er ook een groot aantal bars en lounges waar u ’s avonds heerlijk kunt vertoeven. In Bar Central is een martinibar te vinden maar ook een wijnbar en whiskeycafé.

Verder zijn er uitgebreide sportfaciliteiten, twee zwembaden, jacuzzi’s en een ruim aanbod van dag- en avondentertainment.

HUTTEN EN SUITES
Buitenhut met balkon (cat. BA) ca. 19 m2 incl. balkon: apart zitje, interactief televisiesysteem, koelkastje, kluisje, badkamer met douche en haardroger. Balkon met zitje.

Minisuite (cat. MB) ca. 26,5 m2 incl. balkon: gelijk aan de Buitenhut met balkon, maar groter.

Family Courtyard Villa (cat. S4) ca. 53m2 incl. balkon: naast de faciliteiten van de voorgaande categorieën twee aparte slaapkamers, twee badkamers (één met bad en aparte douche), woonkamer met eetgedeelte en butler- en conciërgeservice. Daarnaast heeft u toegang tot de courtyard met zwembad, jacuzzi’s en privézonnedek.

Courtyard Penthouse (cat. S5) ca. 41 m2 incl. balkon: naast de faciliteiten van de buitenhut met balkon een aparte slaapkamer met open plan badkamer, butler- en conciërgeservice. Daarnaast heeft u toegang tot de courtyard met zwembad, jacuzzi’s en privézonnedek.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution