• Ontspanning en avontuur

  • Eersteklas service

  • Informele sfeer

Met 22 cruiseschepen is deze rederij één van de grootste ter wereld. De rederij is uitermate geschikt voor iedereen die afwisseling, vrijheid, ontspanning en avontuur zoekt. Met revolutionair entertainment en verbazingwekkende faciliteiten tillen zij uw cruisevakantie naar een hoger niveau.

Overdag een culturele stad of tropisch eiland ontdekken, ’s avonds borrelen, uitgebreid dineren en naar de show, terwijl u ongemerkt naar de volgende bestemming koerst. U zult zich geen moment vervelen!

Zowel op de ‘Allure of the Seas’ als op de ‘Oasis of the Seas’ blijkt het onmogelijke mogelijk. Behalve de 2.700 hutten beschikt het over een Aqua Theater dat overdag een zwemparadijs is en ’s avonds een hotspot voor spetterende watershows. In het nagebootste Central Park staan echte bomen, planten en struiken en enkele gazons. Daarnaast een ijsbaan waar spectaculaire ijsshows worden opgevoerd en waar u zelf ook kunt schaatsen. Voorts een klimmuur, een carrousel of een boksring; de verbeelding van Royal Caribbean kent geen grenzen.

De sfeer is informeel en de service overal aan boord bijzonder goed. En zoekt u een rustig plekje in de zon of juist in de schaduw dan komt u aan boord ook aan uw trekken, want de ruime zonnedekken of de speels ingerichte lounges bieden voldoende plaats om u even terug te trekken.

Hoe u ook uw tijd aan boord besteedt, u bent verzekerd van Royal Caribbeans eersteklas service. Deze rederij heeft veel aandacht voor de kinderen aan boord. Voor kinderen van 3 tot 17 jaar biedt Royal Caribbean het Adventure Ocean Program, waarbij uw kroost een groot gedeelte van de dag kan worden beziggehouden. Voor iedere leeftijdscategorie is er een apart programma. Van knutselen met klei, tot sportactiviteiten en tienerdisco’s.

Ook het samenwerkingsverband met DreamWorks zorgt voor een onvergetelijke familievakantie. Altijd al eens met uw favoriete animatiefiguren uit Shrek of Kung Fu Panda op de foto gewild? Tijdens de cruise krijgt u de kans om met hen kennis te maken!

Ook de culinaire ervaring aan boord zal in de smaak vallen. Zowel in het hoofdrestaurant als in de specialiteitenrestaurants is er iedere avond weer een ander menu. Iedere maaltijd is weer een heerlijke ervaring.

Royal Caribbean weet als geen ander hoe je een groot publiek telkens weer verrast. Zowel Amerikanen als Europeanen voelen zich helemaal thuis in de elegante, kleurrijke interieurs, de lobby’s en de comfortabele hutten. Een Royal Caribbean cruise-ervaring is als een geoliede machine die onverminderd populair blijft bij een heel groot publiek.

Nooit ordinair, niet té chique en altijd tot in de puntjes verzorgd.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution