FACILITEITEN
De beide schepen hebben alles in huis, van een klimmuur en een ijsbaan tot de Royal Promenade vol winkels, cafés en restaurants. U kunt heerlijk dineren in het hoofdrestaurant of genieten van de Italiaanse specialiteiten in Portofino.

Voor de kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 17 jaar zijn er verschillende mogelijkheden voor sport en entertainment. In het grootste casino op zee heeft u de mogelijkheid om een gokje te wagen. Wilt u lekker ontspannen dan kunt u terecht bij de Day Spa en Fitnesscenter.

HUTTEN EN SUITES
Superior Balcony Stateroom (D2) ca. 25 m2 met balkon: luxe moderne hut met, zitje, bureau, televisie, minibar, haardroger en badkamer met douche.

Junior Suite (JS) ca. 26 m2 + balkon 7 m2: ruimer dan de staterooms en beschikken tevens over een badkamer met bad, ruimere zithoek en groter balkon.

Grand Suite (GS) ca. 36 m2 + balkon 8 m2: naast de faciliteiten van de voorgaande Junior Suite een ruime zithoek, meer kastruimte en in de badkamer een dubbele wastafel. Verder een videospeler en geschikt voor maximaal 4 personen.

Owner Suite (OW) ca. 55 m2 + balkon 15 m2: naast de faciliteiten van de voorgaande Grand Suite biedt de Owner Suite u een badkamer met bad en separate douche en is tevens geschikt voor maximaal 4 personen.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution