FACILITEITEN
Aan boord vindt u een groot scala aan faciliteiten voor elke leeftijd. Met de Zip Line is het mogelijk om van 9 dekken hoog 25 meter naar beneden te glijden. In één van de 25 restaurants kunt u uw hart ophalen op culinair gebied. In Central Park bevindt zich het meest exclusieve restaurant aan boord waar genoten kan worden van verfijnde gerechten. Wilt u liever Italiaans of Aziatisch dan behoren deze keukens ook tot de mogelijkheden.

In de theaters kunt u genieten van Broadway shows, zang en variété. Voor kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 17 jaar is er een apart gedeelte waar ze heerlijk kunnen spelen. In de Vitaly at Sea Spa vindt u een volledig uitgerust fitnesscenter en de grootste spa op zee met een groot aanbod van behandelingen.

HUTTEN EN SUITES
Balcony Stateroom zeezicht (D4) ca. 17 m2 + balkon 5 m2: luxe moderne hut met, zitje, bureau, flatscreen-tv, minibar, haardroger en badkamer met douche.

Junior Suite (JS) ca. 27 m2 + balkon 7 m2: ruimer dan de staterooms en beschikken tevens over een bad en ruimer balkon.

Grand Suite (GS) ca. 34 m2 + balkon 10 m2: naast de faciliteiten van de Junior Suite een ruime zithoek, meer kastruimte en in de badkamer een dubbele wastafel.

Royal Loft (RL) ca. 142 m2 + balkon 78 m2: net als de Oasis zelf, is de Royal Loft ook gigantisch qua afmetingen. De Loft bestaat uit twee verdiepingen met boven een slaapkamer en badkamer met bad en een aparte douche en beneden een slaapkamer met douche. Verder is er een living met ruime zithoek, eettafel en zelfs een vleugel. Op het balkon kunt u heerlijk relaxen in uw eigen whirlpool of gezellig buiten eten aan de eettafel.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution