• Uitstekende kwaliteit

  • Ongedwongen sfeer

  • Watersporten

Sinds de oprichting in 1988 heeft Seabourn zich voorgenomen u als passagier een onvergetelijke vakantie te laten beleven waar u met veel plezier op zult terug kijken en waarbij het u tijdens de reis aan niets zal ontbreken.

Seabourn kenmerkt zich naast de uitstekende kwaliteit van service en maaltijden ook door de ongedwongen sfeer aan boord en bijzondere all-inclusive formule. Dit betekent dat alle drankjes, ook alcoholische dranken, geselecteerde wijnen, champagne en minibar, aan boord zijn inbegrepen evenals de fooien aan het personeel. Het is dan ook niet vreemd dat Seabourn reeds vele jaren de hoogste waarderingen krijgt van haar gasten en vele awards heeft mogen ontvangen.

Seabourn beschikt sinds juni 2011 over zes luxe schepen, verdeeld in twee klassen. Om het ultieme ‘yachting’-gevoel te ervaren zijn er de drie kleine schepen Seabourn Pride, Spirit en Legend. Met maximaal 208 passagiers behoren deze schepen tot de kleinste in de cruisewereld. De persoonlijke aandacht, luxe suites, uitstekende maaltijden en bijzondere vaarroutes, maken een cruise met Seabourn meer dan de moeite waard.

De tweede categorie is de Odyssey-klasse. Deze schepen zijn sinds 2009 aan de Seabourn vloot toegevoegd. De Seabourn Odyssey, Sojourn en Quest zijn met maximaal 450 passagiers een uitstekende aanvulling op de kleinere Seabourn schepen. Aan boord zult u nog steeds alle unieke kenmerken van de kleine schepen ervaren, maar er is meer ruimte gecreëerd voor een luxe en modern Spa at Seabourn wellness- en fitnesscenter.

Nieuw is het Seabourn Square concept. Dit betekent dat er geen lobby en receptie meer is, maar een aangename multifunctionele ruimte met comfortabele zitjes, een gezellige koffiebar, buitenterras, bibliotheek, winkeltjes, servicedesk en informatiepunt.

Alle Seabourn schepen beschikken over een unieke en moderne marina, welke op bepaalde routes in zonnige streken kan worden ingezet voor het beoefenen van diverse watersporten.

Kortom: of nu uw eerste cruise een Seabourn ervaring is of één in een reeks van meerdere, het wordt zeker een beleving waar u met veel genoegen aan zult terugdenken!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution