FACILITEITEN
Aan boord zult u nog steeds alle unieke kenmerken van de kleine schepen ervaren, maar er is meer ruimte gecreëerd voor luxe faciliteiten. Nieuw is het Seabourn Square concept. Dit betekent dat er geen lobby met receptie meer is, maar een aangename multifunctionele ruimte met comfortabele zitjes, een gezellige koffiebar, buitenterras, bibliotheek, winkeltjes, servicedesk en informatiepunt.

U heeft de keuze uit 2 luxe restaurants, waarvan het Tasting restaurant een special vermelding verdient. Hier kunt u dagelijks genieten van bijzondere en soms zelfs experimentele gerechten. Bij mooi weer kunt u ’s avonds heerlijk aan dek dineren in The Grill.

Uiteraard beschikken de schepen ook over de diverse ontspannings-en wellnessfaciliteiten. Dagelijks kunt u terecht in de ‘Seabourn at Sea’ Spa om te ontspannen of om uw conditie op peil houden in de fitnessruimte. Daarnaast wordt op een groot aantal routes gebruik gemaakt van de unieke marina.

SUITES
Seabourn Suite (A-A3) ca. 25 m2: panoramaraam, apart zitje, bureau, interactief televisiesysteem, minibar, walk-in closet en badkamer met bad en aparte douche.

Veranda Suite (V1-V6) ca. 26 m2 + balkon 6,1 m2: gelijk aan Seabourn Suite maar met balkon.

Penthouse Suite (PH) ca. 40,6 m2 + balkon 9,1 m2: naast de faciliteiten van de voorgaande suites een gastentoilet, ruime zithoek, eettafel voor 4 personen en een afscheidbaar slaapgedeelte.

Wintergarden Suite (WG) ca. 85 m2 + balkon 17 m2: naast de faciliteiten van de voorgaande suites een solarium met bad, ligbed en volledig zeezicht, badkamer met whirlpool, kleine pantry ruime zithoek, eettafel voor 6 personen en een apart slaapgedeelte.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution