FACILITEITEN
Aan boord kunt u gebruik maken van een buitenzwembad met zonnedek, twee whirlpools, fitnessruimte, een sauna en een massageruimte. Verder is het schip voorzien van een kaartkamer, bibliotheek, casino, een winkeltje en een kapsalon. Op het is schip is zowel voorop als achterop een lounge met panoramazicht. De restaurants aan boord zijn ingericht met oog voor detail: zilveren tafelservice van Christofle, Moët & Chandon champagne en de beste kaviaar van het huis.

In het restaurant worden de meest exquise schotels opgediend, waaronder creaties van de Chefs van Relais & Chateaux. La Terazza is het Italiaanse specialiteiten restaurant met uitzicht op zee en de mogelijkheid om buiten te dineren. Tijdens zeedagen worden activiteiten georganiseerd zoals wijnproeverijen en taal- en danslessen.

SUITES
Vista Suite
Een Vista Suite heeft een oppervlakte van 22 m² en beschikt over een groot venster. De luxueuze ingerichte hutten beschikken onder andere over een tweepersoonsbed, flatscreen tv, uitgebreide badkamer en een inloopkast met kluis.

Silver Suite
Een Silver Suite heeft een oppervlakte van 42 m² met een balkon van 8 m². De luxueuze ingerichte hutten beschikken o.a. over een tweepersoonsbed in een aparte slaapkamer, flatscreen tv, uitgebreide badkamer, een zitkamer met eetgedeelte en een inloopkast met kluis.

Royal Suite
Een Royal Suite heeft een oppervlakte van 57 m² met een balkon van 12 m². De luxueuze ingerichte hutten beschikken o.a. over een tweepersoonsbed in een aparte slaapkamer, flatscreen tv, uitgebreide badkamer, eettafel en stoelen, zitgedeelte en een inloopkast met kluis.

Grand Suite
Een Grand Suite heeft een oppervlakte van 81 m² met een balkon van 14 m². De luxueuze ingerichte hutten beschikken o.a. over een tweepersoonsbed in een aparte slaapkamer, flatscreen tv, uitgebreide badkamer, eettafel en stoelen, zitgedeelte en een inloopkast met kluis.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution