FACILITEITEN
Het schip beschikt onder andere over een zwembad, ligbedden met handdoeken, bibliotheek, internetcafé, spa, beautysalon met o.a. sauna en massage, fitnesscenter en winkels.

De sfeer aan boord is luxe en de inrichting doet denken aan een country club. De maaltijden zijn altijd van uitstekende kwaliteit. U verblijft op basis van all-inclusive, waarbij een ruime keuze aan dranken (alcoholisch en non-alcoholisch) in de bars, het restaurant en in uw minibar is inbegrepen. De Silver Galapagos beschikt over een gezellige bar, een panoramalounge, theater en buitenterras. Voor en na het diner is den Panorama Louge een populaire ontmoetingsplek voor een drankje. Daarnaast zijn ook een aantal indrukwekkende en bijzondere excursies aan land inbegrepen.

SUITES
Explorer Suite
Een Explorer Suite kan in oppervlakte variëren van 20 - 23 m². De suites op dek 2 beschikken over 3 patrijspoorten, de suites op dek 3 en 4 hebben een groot raam. De luxueuze ingerichte hutten beschikken o.a. over een tweepersoonsbed, grote kledingkast, flatscreen tv, uitgebreide badkamer en zitgedeelte.

Terrace Suite
Een Terrace Suite heeft een oppervlakte van 26 m² met een gedeeld balkon. De luxueuze ingerichte hutten beschikken o.a. over een tweepersoonsbed, grote kledingkast, flatscreen tv en een uitgebreide badkamer.

Verandah Suite
Een Verandah Suite heeft een oppervlakte van 20 m² met een balkon van 5 m2. De luxueuze ingerichte hutten beschikken o.a. over een tweepersoonsbed, grote kledingkast, flatscreen tv, uitgebreide badkamer.

Deluxe Verandah Suite
Een Deluxe Verandah Suite heeft een oppervlakte van 22 m² met een balkon van 6 m2. De luxueuze ingerichte hutten beschikken o.a. over een tweepersoonsbed, grote kledingkast, flatscreen tv, uitgebreide badkamer.

Silver Suite
Een Silver Suite heeft een oppervlakte van 27 m² met een balkon van 7 m². De luxueuze ingerichte beschikken o.a. over een tweepersoonsbed, grote kledingkast, flatscreen tv, uitgebreide badkamer en een espressomachine. Wanneer u in dit huttype verblijft, zullen er ’s middags hapjes in uw hut worden geserveerd.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution