FACILITEITEN
Op de Silver Whisper verblijft u op basis van de all-in formule. Alles is inbegrepen: alcoholische dranken, cocktails, fooien, havenbelasting en vervoer van en naar land. Aan boord vindt u een breed scala aan faciliteiten. Het schip is voorzien van een buitenzwembad met zonnedek, twee whirlpools, fitnessruimte en een sauna met massageruimte. Daarnaast is er een speciale kaartkamer, bibliotheek en een casino. De Panorama Lounge biedt live muziek en een dansvloer, in de Show Lounge worden shows en cabaret voorstellingen opgevoerd. Tijdens zeedagen worden bovendien lezingen en activiteiten georganiseerd door experts.

In de restaurants kunt u heerlijke gerechten proeven uit de Europese of typisch Amerikaanse keuken. Bij speciale gelegenheden bereiden gerenommeerde chefs speciale maaltijden, op deze avonden wordt u in avondkledij verwacht. Op alle andere avonden is het kledingvoorschrift casual.

SUITES
Terrace Suite
Een Terrace Suite heeft een oppervlakte van 27 m² met een gedeeld balkon. De luxueuze ingerichte hutten beschikken onder andere over een tweepersoonsbed, flatscreen tv, uitgebreide badkamer en een inloopkast met kluis.

Midship Verandah Suite
Een Midship Verandah Suite heeft een oppervlakte van 26 m² met een balkon van 6 m². Dit type ligt in het midden van het schip. De luxueuze ingerichte hutten beschikken onder andere over een tweepersoonsbed, flatscreen tv, uitgebreide badkamer en een inloopkast met kluis.

Medallion Suite
Een Medallion Suite heeft een oppervlakte van 41 m² met een balkon van 8 m². De luxueus ingerichte hutten beschikken onder andere over een tweepersoonsbed in een aparte slaapkamer, flatscreen tv, een zitkamer met eet-gedeelte, uitgebreide badkamer en een inloopkast met kluis.

Silver Suite
Een Silver Suite heeft een oppervlakte van 51 m² met een balkon van 10 m². De luxueus ingerichte hutten beschikken onder andere over een tweepersoonsbed in een aparte slaapkamer, flatscreen tv, uitgebreide badkamer, een zitkamer met eet-gedeelte en een inloopkast met kluis.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution