• Elegant en trendy

  • Uitmuntende keuken

  • Spectaculaire shows

Deze Amerikaanse rederij met Europese uitstraling is al jarenlang een zeer populaire rederij bij diegenen die regelmatig een cruise maken, en dit is absoluut zeer terecht! De schepen zijn modern, behoren niet tot de allergrootsten en hebben elk hun eigen karakteristieke eigenschappen die ze zo aantrekkelijk maken.

De prachtig ingerichte schepen en hun buitengewone service zorgen ervoor dat u van ieder moment kunt genieten. Van uw persoonlijke hut-steward tot de kelner bij het zwembad en de sommelier in het restaurant, overal treft u vriendelijke gezichten, die als enig doel hebben uw wensen te vervullen.

Persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij deze rederij. Met één medewerker voor bijna elke twee gasten maakt ze dat graag waar, door onder meer extra aandacht te schenken aan details en u op elk mogelijk moment in de watten te leggen.

Aan boord van Celebrity Cruises vindt u eindeloze mogelijkheden om te relaxen, te sporten en te genieten van de uitmuntende keuken. De keuken van Celebrity heeft al verscheidene prijzen gewonnen. In een sfeervolle ambiance kunt u genieten van de heerlijkste gerechten gecombineerd met uitstekende wijnen. Voor een bijzondere gelegenheid kunt u in één van de specialiteitenrestaurants zoals restaurant Murano terecht of uw maaltijd bestellen op een iPad in restaurant Qsine.

Verveling krijgt zeker geen kans met de vele spectaculaire shows, de bars en lounges. Even weg van alle drukte en relaxen in een kuuroord van wereldklasse kan in de Aquaspa. Geniet van de speciale behandelingen die de Spa u biedt. Een weldadige Thaise massage of een heerlijke gezichtsbehandeling: het is allemaal mogelijk.

De nieuwste schepen van Celebrity zijn de Solstice klasse schepen. Deze elegante en trendy schepen zijn helemaal van deze tijd, maar met behoud van de zo kenmerkende Celebrity stijl. Bijna 85% van alle hutten in deze klasse hebben een privébalkon. Uniek op deze schepen is de Lawn Club. Het eerste echte grasveld op zee, dat zich zeer goed leent voor buitenactiviteiten.

De vaargebieden zijn zeer uiteenlopend. Dit geeft u een breed en gevarieerd aanbod! Een zeer bijzondere ervaring is een reis met het expeditieschip van Celebrity naar de Galápagos Eilanden. Het dierenleven op de Galápagos is fenomenaal. Een schitterende reis voor natuurliefhebbers die de unieke flora en fauna van deze eilandengroep willen ontdekken.

Maar ook dichterbij huis zijn er nog prachtige cultuur en natuurschatten te vinden. Met de buitengewone service, prachtige routes en heerlijke keuken zijn alle segmenten aanwezig voor een onvergetelijke cruise!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution