FACILITEITEN
Celebrity Life is een nieuwe reeks activiteiten die volgens drie thema’s worden aangeboden: proeven-ontdekken en verjongen. Er zijn workshops op culinair gebied te volgen, maar ook bijvoorbeeld taalcursussen en danslessen. In de AquaSpa by Elemis kunt u genieten van een van de vele behandelingen.

In een van de 10 restaurants worden heerlijke gerechten die samengesteld zijn door de bekroonde
chef-kok Jacques Van Staden geserveerd. Aan boord heeft u de keuze uit 500 verschillende wijnen in Cellar Masters. In de Sky Observation Lounge kunt u genieten van het prachtig uitzicht onder het genot van een drankje. In The Lawn club voelt u echt gras onder uw voeten.

Verder is er een divers aanbod van entertainment voor jong en oud.

HUTTEN EN SUITES
Deluxe Balkonhut (Cat. 2B-2A en 1C-1A) ca. 23 m2 incl. balkon: zitje, interactief televisiesysteem, minibar, airconditioning en kluisje. Badkamer met douche.

Sunset Verandah Stateroom (SV) ca. 23 m2 incl. balkon: gelijk aan de Deluxe Balkonhut, maar gelegen op het achtersteven.

Sky Suite (S1-S2) ca. 35 m2 incl. balkon: gelijk aan de Deluxe Balkonhut, maar gelegen op het achtersteven.

Celebrity Suite (CS) ca. 46,5 m2 incl. balkon: suite met aparte slaapkamer met LCD tv en inloopkast. Woonkamer met ruime zitgelegenheid, bureau, surround sound entertainment systeem met LCD tv, balkon met lounge stoelen. Badkamer met bad/douche combinatie.
Tevens heeft u conciërgeservice en dagelijkse extra’s als afternoon tea, espresso en cappucino (in uw suite) en dagelijks hors-d’oeuvres.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution