FACILITEITEN
Doordat cruiseschip Celebrity Xpedition relatief klein is, zijn er niet zo veel faciliteiten aan boord, zoals u mogelijk gewend bent van andere cruiseschepen. De bibliotheek is de belangrijkste plaats aan boord, aangezien daar alle literatuur over het te bezoeken natuurgebied aanwezig is. Tevens worden hier diverse lezingen gegeven door biologen en gastsprekers.

Op het Sunshine deck vindt u het zonnedek met dekstoelen van teakhout en een patio met tafels en stoelen. ’s Avonds kunt u op dit dek genieten van de sterrenhemel. Op het schip bevindt zich tevens een jacuzzi en een sauna.

In het Darwin restaurant wordt in één open zitting gegeten. In de lounge met bar kunt u op de dansvloer heerlijk swingen. De Celebrity Xpedition combineert een unieke combinatie van natuur en vakantie.

HUTTEN EN SUITES
Deluxe Hut (XD) ca. 15 m2: de Deluxe hutten hebben twee aparte bedden en zijn o.a. voorzien van televisie, klein zitje, kluisje, minibar en een badkamer met haardroger, douche en toilet.

Premium hut (XP) ca. 15 m2: de premium hutten zijn gelijk aan de Deluxe hutten, maar zijn op een hoger dek gelegen.

Xpedition Suite (XS) ca. 21 m2 + balkon 4 m2: de suites zijn ruimer van opzet en beschikken over een balkon. Tevens is er een comfortabeler zitje voor u gecreeërd.

Penthouse Suite (PS) ca. 43 m2 + balkon 8 m2: een ruime suite aan boord van de Xpedition met zithoek en een badkamer met ligbad. Op het balkon zijn ligstoelen geplaatst.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution