FACILITEITEN
Het schip is voorzien van diverse mooi ingerichte bars en lounges waar u kunt genieten van het entertainment aan boord met een drankje. Ook op culinair gebied wordt u echt verwend. In de Grand Dining Room geniet u tijdens het ontbijt, de lunch en het diner van verfijnde, Europees geïnspireerde gerechten. Fijnproevers kunnen terecht in één van de 6 specialiteitenrestaurants. Jacques, het allereerste restaurant van meesterchef Jacques Pépin, serveert Franse klassiekers op een hoog niveau. Red Ginger serveert typische Aziatische gerechten. De Polo Grill is het meest verfijnde steakhouse ter zee. Toscana verwent u met Italiaanse gourmet-keuken en authentieke familierecepten. In het Terrace Café, waar er onder andere pizza's met de hand gemaakt worden, kunt u zowel binnen als buiten van uw maaltijd genieten. Het openluchtrestaurant Waves Grill is open voor ontbijt en lunch en serveert o.a. hamburgers, barbecue, frisse salades, ijsjes, sundaes en milkshakes.

Tevens kunt u volledig ontspannen in het fitnesscenter of in de Canyon Ranch Spa voor een massage- of schoonheidsbehandeling. Wilt u een rustig dagje op zee beleven? Boek dan zeker een privé cabana op het zonnedek.

HUTTEN EN SUITES
Er zijn 18 binnenhutten (16,2 m²), 20 deluxe buitenhutten (22,5 m²), 244 buitenhutten met balkon (26,2 m² inclusief balkon), 200 Concierge buitenhutten met balkon (26,2 m² inclusief balkon), 124 Penthouse suites (39 m² inclusief balkon), 12 Oceania suites (93 m² inclusief balkon), 8 Vista suites met balkon (111,5 - 139,3 m² inclusief balkon) en 3 Owner's suites met balkon (meer dan 185 m² inclusief balkon).

Indien u een Concierge buitenhut met balkon boekt dan krijgt u voorrang bij zowel de inscheping, als bij de aflevering van uw bagage in uw hut en bij tafelreservering in de restaurants Toscana, Polo Grill, Jacques en Red Ginger. Ook krijgt u in uw hut een fles champagne als welkomstgeschenk.

Verblijft u in één van de suites, dan hebt u exclusieve toegang tot de Executive Lounge en heeft u een butler ter beschikking die u graag helpt met allerlei diensten zoals het uit- en inpakken van uw koffers, reservering van uw excursies, tafelreservering in een restaurant aan land en bestelling van tickets voor entertainment aan land.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution