FACILITEITEN
Het schip beschikt naast het hoofdrestaurant, de Grand Dining Room, ook over nog 3 andere eetgelegenheden. De specialiteitenrestaurants Toscana en Polo Grill en het Terrace Café met buffetten, zijn allemaal met open zitting en zonder bijbetaling. Verder is het schip voorzien vaan een bioscoop, verschillende boetiekjes, teakhouten zonnedek, casino, internet, fitnesscenter, jogging, zwembad, 3 jacuzzi’s, sauna, beautysalon en de Canyon Ranch Spa club.

Om ervoor te zorgen dat de hele ervaring elegantie uitstraalt, wordt er gebruik gemaakt van het nieuwste Villeroy & Boch servies; het fijnste zilver en kristal. Rijke kleuren, dikke tapijten en zware gordijnen domineren het schip in combinatie met unieke details waardoor u zich onmiddellijk zult thuisvoelen.

HUTTEN EN SUITES
De ruime en comfortable ingerichte hutten beschikken, afhankelijk van de hutcategorie, over een geïntegreerde douche en bad, LCD flatscreen TV, telefoon met antwoordapparaat, privésafe, haardroger, met thermostaat regelbare airconditioning, 100% katoenen handdoeken en gratis 24-uur roomservice en minibar. Dit schip heeft tevens de allergrootste luxesuites van alle cruisemaatschappijen. De suites zijn voorzien van luxueuze voorzieningen zoals een fles champagne als welkom, Bvlgari toiletartikels, Kasjmiere dekens, LCD flatscreen, CD/DVD speler met media bibliotheek en een minibar met gratis frisdrank water.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution