Gedurende onze wintermaanden kunt u heerlijk genieten van de warmte in het Caribisch gebied. Niet alleen het klimaat is aangenaam, maar ook een absoluut unieke ervaring is de doortocht door het Panamakanaal. Daarnaast doet u bijna dagelijks een idyllisch eiland aan, komt u in het regenwoud van Costa Rica of via de Amazone Rivier in het verre binnenland van Brazilië en Peru. Met name dit laatste is een ‘once in a lifetime experience’.

Steeds meer cruises door het Caribbisch gebied brengen ook een bezoek aan Aruba, Bonaire, Curacao en St. Maarten. Voor zij die deze eilanden al eens bezocht hebben is dit vaak een warme thuiskomst of voor u de mogelijkheid deze eilanden eindelijk eens te bezoeken.

Naast de warmte van de Caribbean is deze periode ook de tijd van de Antarctica reizen. Door de omgekeerde seizoenen is een groot deel ijsvrij en kunt u echt voet op het zevende continent zetten. Een voorrecht dat slechts voor weinigen is weggelegd, maar een ongekende ervaring zal zijn. Als kers op de taart bezoekt u bij een aantal van deze reizen ook de Falkland-Eilanden, vaart u om Kaap Hoorn en bezoekt u de meest zuidelijke stad ter wereld, Ushuaia.

Van mei tot september wordt er juist tegenover gesteld gevaren en kunt u de wildernis van Canada en Alaska ontdekken. De doorvaart door de Inside Passage, het stilliggen voor de Hubbard-gletsjer of een bezoek aan het goudzoekersstadje Skagway; het mag zeker niet aan uw Alaska cruise ontbreken.

Traditioneel zijn de maanden september en oktober de periode van de ‘Indian Summer’. De bomen staan vol in de herfstkleuren en de natuur maakt zich klaar voor de winter. Dit is de periode om de oostkust van Amerika en Canada te bezoeken, met name in Canada zijn er in deze maanden vele festivals, welke uw verblijf extra glans zullen geven.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution