Oceanië is een zeer afgelegen en exclusief werelddeel dat vooral bekend staat om zijn landen Australië en Nieuw-Zeeland. Van moderne steden, tot ruige natuur en prachtige droomeilanden waar u kunt genieten van schitterende stranden, hoge bergtoppen, groene regenwouden en tal van watervallen. Oceanië is een werelddeel dat een enorme diversiteit aan zowel landschappen, als culturen biedt.

Indien u een liefhebber van tropische klimaten bent, is een cruise rondom de kleine eilanden aangeraden. De grote eilanden van Australië en Nieuw-Zeeland beschikken over een grote verscheidenheid aan klimaatzones. Het binnenland van Australië is droog, terwijl de noordkust veel neerslag kent. Ook in Nieuw-Zeeland is het klimaat een stuk natter, met als resultaat: prachtige witte stranden omgeven door een groen landschap.

Ook voor dierenliefhebbers heeft Oceanië heel wat te bieden! Zo zijn er in zowel Australië, als Nieuw-Zeeland verschillende plaatsen waar u wilde zeezoogdieren kunt spotten. Zo kunt u bijvoorbeeld in de buurt van Adelaide met witte haaien duiken, in Baird Bay met zeeleeuwen zwemmen en in Kaikoura op zoek gaan naar potvissen. Op het vaste land van Australië kunt u gemakkelijk kangoeroes vinden in de parken. Ook bij de andere landen in de Stille Oceaan is er veel te zien, bij de eilanden van Tonga heeft u de kans om met bultruggen te zwemmen. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution