• Intieme, luxueuze schepen

  • Prachtige routes in Vietnam, Cambodja, en Afrika

  • Excursies inbegrepen

Wilt u Rusland, Vietnam, Cambodja of Afrika ontdekken? Dan is een riviercruise met AmaWaterways zeker een aanrader! De prachtige hutten, verscheidene faciliteiten, de buitengewone gastronomie en een gepersonaliseerde service dragen onder meer hun steentje bij tot de uitstekende reputatie van deze rederij. Met een glas champagne in de hand maakt u kennis met de River Cruise Expert, een professionele gids die u overal zal begeleiden. De schepen bieden plaats aan maximum 150 à 165 gasten.De aandacht voor detail maakt bij deze rederij een groot verschil.

Alle schepen die op de Europese waterwegen varen zijn lid van de prestigieuze Chaîne des Rôtisseurs. De executive chef van Amawaterways, Primus Perchtold, die verantwoordelijk is voor de uitgelezen menu’s, is winnaar van maar liefst drie gouden medailles op het Europees Championship of Culinary Art in Nuremberg.

De schepen beschikken over ruime en comfortabel ingerichte kajuiten. De nieuwste schepen, de AmaSonata, AmaReina, AmaVista en AmaSerana zijn technologisch geavanceerde schepen die beschikken over kajuiten en suites met balkon, een keuze van extra restaurants, een verwarmd zwembad met poolbar en een glazen lift. Deze schepen hebben maximaal 150 gasten aan boord.

Absolute toppers zijn de riviercruises in Myanmar: 'Golden Treasures of Myanmar' (10 nachten) en 'Hidden Wonders of Myanmar' (14 nachten). Hier ondekt u deze fascinerende en exotische cruises aan boord van de AmaPura. Dit schip voor 56 passagiers heeft enkel en alleen suites aan boord.

Ook de Zambezi Queen biedt een unieke cruisebelevenis. Dit 42 meter lang varend boetiekhotel brengt u langs de groene oevers van de Chobe River, aan de ene kant ligt Botswana en aan de overkant Namibië. Het schip, dat ultra modern met alle comfort is ingericht, beschikt over 10 suites en 4 mastersuites. Elke ruimte is voorzien van ventilators, luiken en grote ramen om maximale ventilatie te garanderen.

Of uw voorkeur uitgaat naar een riviercruise in Europa, of eerder eentje in Cambodja... u zult steeds de reis van uw leven beleven aan boord van een AmaWaterways-schip! 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution