FACILITEITEN
De twee schepen waren de eerste zeilklippers die sinds 1911 van het befaamde ‘Lloyd’s Register of Shipping’ het hoogste kwaliteit-certificaat ontvingen. Beide zijn viermastbarken, 115,5 m lang, met 3.365 m² zeilen en met de mogelijkheid om 170 passagiers en 74 bemanningsleden te huisvesten.

Elk schip heeft ruimte om te zonnen op de open teakhouten buitendekken. Er zijn twee zwembaden, een bar op het buitendek, een Piano Lounge, mogelijkheid tot Thaise massage, uitrusting voor diverse watersporten en een restaurant met open seating.

HUTTEN EN SUITES
Binnenhut categorie 6 - Commodore dek (stapelbedden)
Een binnenhut heeft een oppervlakte van ca 8 m² en beschikt over een stapelbed, satelliet-TV, telefoon, kluis en een badkamer met douche, toilet en föhn.

Zeezicht hut categorie 4 - Commodore dek
Een hut met zeezicht heeft een oppervlakte van 11 m² en beschikt over een tweepersoonsbed of 2 bedden, venster met zeezicht, airconditioning, satelliet-TV, telefoon, kluis en een marmeren badkamer met douche, toilet en föhn.

Zeezicht hut extra groot categorie 2 - Clipper dek
Een hut met zeezicht heeft een oppervlakte van 12 m² en beschikt over een tweepersoonsbed of 2 bedden, venster met zeezicht, airconditioning, satelliet-TV, telefoon, kluis en een marmeren badkamer met douche, toilet en föhn.

Deluxe dekhut categorie 1 - Hoofddek of Zonnedek
Een Deluxe dekhut heeft een oppervlakte van ca 14,5 m² en beschikt over een twee bedden die op verzoek kunnen worden omgezet naar een twee persoonsbed , airconditioning, satelliet-TV, telefoon, kluis, minibar en een marmeren badkamer met bubbelbad, toilet en fohn. De hutdeuren komen uit op het dek.

Owners Suite - Clipper dek
Een Deluxe buitensuite heeft een oppervlakte van ca 22 m² en beschikt over een tweepersoonsbed ,zitgedeelte, minibar, airconditioning, satelliet-TV, telefoon, kluis en een marmeren badkamer met bubbelbad, toilet en föhn.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution